Neler Yeni

Oyunlar günah mıdır?

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Elvan kocer

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Günah olacağını düşünmüyorum. En fazla mekruh olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Mehmet Ali Aladağ
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı, ekran kartı, işlemci, vb.
Steam
Mehmetali20100
Discord
mehmetali2407
Biliyorsunuz oyunlar kötü bir şey değil ama bazı hocalar şiddet ve +18 oyunların caiz olmadığı kanaatindeler ancak bazı kesimler ise insanların niyetin öyle olmadığı yönündedir siz ne düşünüyorsunuz?
şiddeti bilmiyorumda +18 oyunlar (özellikle cinsellik olanlar) tabii ki haram ama benim sana tavsiyem sakın din hakkında özellikle bir forum sitesinde konu açma sadece Kurana ve Buhari gibi köklü hadis kitaplarına inan ve onu göre çıkarım yap

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Ahmet
Minecraftta domuz var diye ülkeden yasaklansın diyen bi ülkedeyiz sen neyin derdindesin oyna oyununu geç takma
aga o çocuk mc de gördüğü salıncağı parkta yapmaya çalışıp kendini boğan değil mi olay

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Elvan kocer
aga o çocuk mc de gördüğü salıncağı parkta yapmaya çalışıp kendini boğan değil mi olay
Hayır o farklı anlatıyorum bir ara bakanlık mc hakkında araştırma yapmış demişler ki çocukları kötü etkiliyor yasaklamaya çalıştılar ama yasaklayamadılar
Mesaj otomatik birleştirildi:

şiddeti bilmiyorumda +18 oyunlar (özellikle cinsellik olanlar) tabii ki haram ama benim sana tavsiyem sakın din hakkında özellikle bir forum sitesinde konu açma sadece Kurana ve Buhari gibi köklü hadis kitaplarına inan ve onu göre çıkarım yap
Ben o sahneleri atlasam veya bakmasam ne olur sonuçta bakmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

O bazı hocalar genelde kızlarını küçük yaşta evlendirmeyi sevap görüp oyunları mı günah görüyorlar? :D
Yani öylede benim sıkıntı god of war gibi oyunlar

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson
Sen bu konuyu açarken ben Kratos ile Tanrı öldürüyorum

Top Bottom