ohoooo paraları sayarsan ben en baş saftayımBen parada yatırdım cehennem odunuyuz kesin
Witcherda fazladan bütün kronları Novigrad kerhanesinde ezdim welcome the cehennemCinsellik varsa günah
Diğer dinleri ve inanışları araştırmak, onları yakından tanımak günah mıdır?Hocam god of war oynamak günah mı o biraz sıkıntılı
O bazı hocalar genelde kızlarını küçük yaşta evlendirmeyi sevap görüp oyunları mı günah görüyorlar?bazı hocalar
şiddeti bilmiyorumda +18 oyunlar (özellikle cinsellik olanlar) tabii ki haram ama benim sana tavsiyem sakın din hakkında özellikle bir forum sitesinde konu açma sadece Kurana ve Buhari gibi köklü hadis kitaplarına inan ve onu göre çıkarım yapBiliyorsunuz oyunlar kötü bir şey değil ama bazı hocalar şiddet ve +18 oyunların caiz olmadığı kanaatindeler ancak bazı kesimler ise insanların niyetin öyle olmadığı yönündedir siz ne düşünüyorsunuz?
aga o çocuk mc de gördüğü salıncağı parkta yapmaya çalışıp kendini boğan değil mi olayMinecraftta domuz var diye ülkeden yasaklansın diyen bi ülkedeyiz sen neyin derdindesin oyna oyununu geç takma
Hayır o farklı anlatıyorum bir ara bakanlık mc hakkında araştırma yapmış demişler ki çocukları kötü etkiliyor yasaklamaya çalıştılar ama yasaklayamadılaraga o çocuk mc de gördüğü salıncağı parkta yapmaya çalışıp kendini boğan değil mi olay
Ben o sahneleri atlasam veya bakmasam ne olur sonuçta bakmıyorumşiddeti bilmiyorumda +18 oyunlar (özellikle cinsellik olanlar) tabii ki haram ama benim sana tavsiyem sakın din hakkında özellikle bir forum sitesinde konu açma sadece Kurana ve Buhari gibi köklü hadis kitaplarına inan ve onu göre çıkarım yap
Yani öylede benim sıkıntı god of war gibi oyunlarO bazı hocalar genelde kızlarını küçük yaşta evlendirmeyi sevap görüp oyunları mı günah görüyorlar?