Oyunlar günah mıdır?

yav yeter artik sacma sapan kendine hayri olmayan sakalli adamlarin anlattigi masallara inanmayin yeter ya yeter ustumu basimi yirtacagim artik kendinize gelin
Kardeş günahsa günahtır. İslam dini hükümleri kesindir eğer Kuran veya Hadiste konuya ilişkin bilgi yoksa alimlerin uzlaştığı şekilde bir kanaate varılır. Sakallı diye bir anlamda aşağılamaya çalıştığını anlıyorum. Ama yapacak bir şey yok bazı tüccar ve şeytan kılıklı sakallılar ortalıkta geziniyor diye bir ümmetin manevi mimarlarını ve onların şimdiki temsilcilerini onur kıracak şekilde rencide etmek ayıptır.

Kardeş günahsa günahtır. İslam dini hükümleri kesindir eğer Kuran veya Hadiste konuya ilişkin bilgi yoksa alimlerin uzlaştığı şekilde bir kanaate varılır. Sakallı diye bir anlamda aşağılamaya çalıştığını anlıyorum. Ama yapacak bir şey yok bazı tüccar ve şeytan kılıklı sakallılar ortalıkta geziniyor diye bir ümmetin manevi mimarlarını ve onların şimdiki temsilcilerini onur kıracak şekilde rencide etmek ayıptır.
Sakallı diye rencide etmiyor onlara göre sakal kesmek tıraş olmak günah o yüzden kesmiyolar arkadaş da bunla alay etmiş gayet de alay konusu

yav yeter artik sacma sapan kendine hayri olmayan sakalli adamlarin anlattigi masallara inanmayin yeter ya yeter ustumu basimi yirtacagim artik kendinize gelin
Sakallı adamlar hadisleri anlatıyor dostum. Hem de sahih hadisleri. Bence sakallı adamları sorgulamak yerine anlattıklarını yayan kişileri sorgulayın.

Hocam üstümüzü başınızı yırttığınızda boydan atar mısınız 😈

Günah ne kelime haram zıkkım zehirdir... Sakın eğlenmeyelim yoksa bu kadar kötü şartlar altında eğlenecek bir yer buluruz
-sakallı szymanski hoca

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,613
Üyeler
189,469
Son üye
mehmet.batkinn1
Geri