Oyunlar günah mıdır?

Günah olacağını düşünmüyorum. En fazla mekruh olabilir.

Günah değildir.

Biliyorsunuz oyunlar kötü bir şey değil ama bazı hocalar şiddet ve +18 oyunların caiz olmadığı kanaatindeler ancak bazı kesimler ise insanların niyetin öyle olmadığı yönündedir siz ne düşünüyorsunuz?
şiddeti bilmiyorumda +18 oyunlar (özellikle cinsellik olanlar) tabii ki haram ama benim sana tavsiyem sakın din hakkında özellikle bir forum sitesinde konu açma sadece Kurana ve Buhari gibi köklü hadis kitaplarına inan ve onu göre çıkarım yap

aga o çocuk mc de gördüğü salıncağı parkta yapmaya çalışıp kendini boğan değil mi olay
Hayır o farklı anlatıyorum bir ara bakanlık mc hakkında araştırma yapmış demişler ki çocukları kötü etkiliyor yasaklamaya çalıştılar ama yasaklayamadılar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şiddeti bilmiyorumda +18 oyunlar (özellikle cinsellik olanlar) tabii ki haram ama benim sana tavsiyem sakın din hakkında özellikle bir forum sitesinde konu açma sadece Kurana ve Buhari gibi köklü hadis kitaplarına inan ve onu göre çıkarım yap
Ben o sahneleri atlasam veya bakmasam ne olur sonuçta bakmıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O bazı hocalar genelde kızlarını küçük yaşta evlendirmeyi sevap görüp oyunları mı günah görüyorlar? :D
Yani öylede benim sıkıntı god of war gibi oyunlar

Geri