Neler Yeni

Oyunlar için Kendi Tier List'im [Bu Listede Hiçbir Oyun Zarar Görmemiştir]

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
E-ee dostum bu benim "Kişisel" listem ben gta oyunlarını sevmiyorum ve max payne aynı şekilde.
Ya abicim olur mu öyle GTA açık dünya tabi seveceksin (!)

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
HofyfqAT_400x400.png

Nasıl sevmezsin zevksiz insan asıl onlar maşyapıt. o.O2

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

F.A. Idoll

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
gta 4, mafia 1, max payne, Grand Theft Auto: San Andreas, bunlar kötü değil esas baş yapıtlardır bi daha inceleme atma derim böyle kötü dediğin zamanında efsaneydi
Kısmen katılıyorum. Sonuç olarak kendi beğendiği şekilde sıralamış. Genelleme yapmamak lazım.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kısmen katılıyorum. Sonuç olarak kendi beğendiği şekilde sıralamış. Genelleme yapmamak lazım.
liste sabit dokunmuyorum keşke bazı kişilerde gömmek yerine anlasa şu işi gta oyunları güzel olabilir ama ilgimi çekmiyor.

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Puanlama sistemini neye göre yaptın merak ettim. Sadece çıkış yıllarından dolayı farklı olan grafiklerw yapmışsın gibi geldi de yoksa ac originsin 70 alıp mafia1 in 20 alması bana kişisel zevklerinden çok puanlama sisteminin garip olduğunu düşündürdü

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Puanlama sistemini neye göre yaptın merak ettim. Sadece çıkış yıllarından dolayı farklı olan grafiklerw yapmışsın gibi geldi de yoksa ac originsin 70 alıp mafia1 in 20 alması bana kişisel zevklerinden çok puanlama sisteminin garip olduğunu düşündürdü
eeee hayır sevmedim çıkış yılına göre alakası yok Ben oyunları 3 katağoride puanlarım
1-)Grafikler
2-)Hikaye
3-)Oynanış
Bunlara ters düşenler ise puan kırılır.
Ve bu katağorilerin her biri kendi içinde bir puan listesi vardır 1-10 arası

Alfha13

80+ Silver
Unuttuğum Birçok Oyun Var Ama Şimdilik Aklıma Gelenler Bunlar.
Başyapıt(100)
CyberPunk 2077, The Witcher 3
İnanılmaz(90+)
Red Dead Redemption 2, The Last Of Us, Metro Exodus, Death Stranding, God Of War, Half Life 2, Crysis 1, Crysis 2, TitanFall 2, Metro 2033, Metro Last Light, Tomb Raider, A Plague Tale - Innocence, Beyond - Two Souls, Assassin's Creed Valhalla, The Elder Scrolls V: Skyrim, Uncharted 4, Call Of Duty 4: Modern Warfare, Call Of Duty: Modern Warfare 2, Uncharted 4
Harika(80+)
Detroit Become Human, Life İs Strange, Life İs Strange Before The Storm, Mafia 2, Rise Of The Tomb Raider, Crysis 3, Shadow Of The Tomb Raider, Days Gone, Assassins Creed Odyssey, Grand Theft Auto: Vice City, Call Of Duty: Modern Warfare 3, Resident Evil 2, Gears 5
Çok iyi(70+)
The Last Of Us 2, The Witcher 2, Assassins Creed Origins, Resident Evil 3, Borderlands 2, Battlefield V
iyi(60+)
Fallout 4, Horizon Zero Dawn, Mad Max
Eh İşte(50+)
Grand Theft Auto V, Grand Theft Auto III
kötü(40+)
Grand Theft Auto IV, Uncharted 3

Çok kötü(30+)
Grand Theft Auto: San Andreas, Mafia 3
Korkunç(20+)
The Witcher, Mafia 1, Mass Effect Serisi, Batman Serisi, Max Payne, Yakuza Serisi
Patates(10-)
Undertale Ve Pixel Grafikli Bu Tarzdaki Diğer Oyunlar

Ubisoft Oyunları Klavyeniz Bozulaydı'da Yapamasaydınız
Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint, Tom Clancy's The Division, The Division 2, Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands, Watch Dogs: Legion, Watch Dogs 2, Watch Dogs
Çok Zor
FromSoftware Oyunları Easy Mod Gelsin!
Batman korkunç ha? Ubisoft oyunları ayrı bir kategori ha? Üzdün:(

Top Bottom