Neler Yeni

Oyunlar için Kendi Tier List'im [Bu Listede Hiçbir Oyun Zarar Görmemiştir]

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Batman korkunç ha? Ubisoft oyunları ayrı bir kategori ha? Üzdün:(
batman oyunları beni hiç içine çekmedi birkaç saatten fazla oynayamadım ve Ubisoft oyunları her daim bende ayrı yeri var sebep oldukları şey oyun zehirlenmesi bundan kaynaklı. ve sadece son 3 ac oyunu onun dışında oda akıllarını başlarına aldıkları için ama en iyisi yinede valhalla'dı

Alfha13

80+ Silver
batman oyunları beni hiç içine çekmedi birkaç saatten fazla oynayamadım ve Ubisoft oyunları her daim bende ayrı yeri var sebep oldukları şey oyun zehirlenmesi bundan kaynaklı. ve sadece son 3 ac oyunu onun dışında oda akıllarını başlarına aldıkları için ama en iyisi yinede valhalla'dı
Bende de Ubisoft'a karşı bir sempati var. Son 3 AC dışında diğerlerini de severim:) Oyun zevklerimiz bayağı zıtmış.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Undertale patates ? Mass Effect, Batman, Max Payne korkunç ? Neyse hocam herkesin zevkine saygı duyuyorum.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Undertale patates ? Mass Effect, Batman, Max Payne korkunç ? Neyse hocam herkesin zevkine saygı duyuyorum.
Bir an bir tarsismanin fitilini ateşledin sandım hepsini oynadım daha doğrusu çalıştım ve hiç beğenmedim.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bir an bir tarsismanin fitilini ateşledin sandım hepsini oynadım daha doğrusu çalıştım ve hiç beğenmedim.
Yok ben insanların zevklerinden tartışma çıkaracak bir insan değilim. İsteyen istediğini sevebilir veya sevmeyebilir.

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Gördüğüm en garip ve yüzeysel liste olabilir. Sözde bir puanlama sistemin var ama "Başyapıt" dediğin Cyberpunk ve Witcher 3 oynanış konusunda o kadar da iyi değil, hele hele Witcher 3 hiç değil.

From Software oyunlarına kolay mod gelmesi kabul edilemez bir şey. Bu oyunların asıl olayı zorluğu, sen gelip buna Easy mode getirirsen oyunun ne tadı ne tuzu kalır bomboş adam kesersin.

"Diğer tüm pixel oyunlar" yazman gerçekten çok gülünç. Sözde hikaye oynanış ve grafik olarak yorumluyorsun ama piyasadaki kaliteli oyunların %50 sini belki daha fazlasını kaplayan pixel oyunları bir kenara atıyorsun. Kusura bakma bu kişisel düşünce değil bildiğin fanboyluk. Kişisel düşüncenin en azından elle tutulur bir tarafı olur.

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,615
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Korkunç(20+)