Cirilla
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Konu Sahibi Konu Sahibi
o yerini hakediyor her açıdan çok çokü tek hikayesi iyi ama o onu kurtarmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Senin ban saatin gelmedimi çok kaldın buralarda.Cp 77 mi?
Ldodjepdkdprrod9eke8dk38dodm39dk3d
benim zevklerim bunlar Witcher 3 ve Cyberpunk ufak tefek bug'ları hariç benim için çok iyiler ve bunlara laf etmek sana düşmez.Gördüğüm en garip ve yüzeysel liste olabilir. Sözde bir puanlama sistemin var ama "Başyapıt" dediğin Cyberpunk ve Witcher 3 oynanış konusunda o kadar da iyi değil, hele hele Witcher 3 hiç değil.
From Software oyunlarına kolay mod gelmesi kabul edilemez bir şey. Bu oyunların asıl olayı zorluğu, sen gelip buna Easy mode getirirsen oyunun ne tadı ne tuzu kalır bomboş adam kesersin.
"Diğer tüm pixel oyunlar" yazman gerçekten çok gülünç. Sözde hikaye oynanış ve grafik olarak yorumluyorsun ama piyasadaki kaliteli oyunların %50 sini belki daha fazlasını kaplayan pixel oyunları bir kenara atıyorsun. Kusura bakma bu kişisel düşünce değil bildiğin fanboyluk. Kişisel düşüncenin en azından elle tutulur bir tarafı olur.
senin oyunu çok sevmiş olman benimde seviceğim anlamına gelmez bütün oyunlarını oynadım ve hepsi aynı ilerleyişte ve aynı kalıpta sadece biraz cilalıyorlar 2. oyunun mantığı oynanışı neyse andromeda'nında o. bana göre kötü en fazla 2 saat zorla oynadım.
pixel grafikli oyunlar ne verirse versin beni görsel olarak dünyasına çekemedikten sonra kaybeder.Sanırım Grafik Tier listesi bu ?
Son düzenleme: