kaplanharun
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
O değil de undertale oyununa patates demişsin yuh be dmdlksspksdlmzlsmedmdKişisel Listem Kişisel Puanlama.
O değil de undertale oyununa patates demişsin yuh be dmdlksspksdlmzlsmedmdKişisel Listem Kişisel Puanlama.
Eyw güle güleAdminler seni banlamıyor ama ben seni engelliyorum çok can sıkıcı bir insansın.
ya bırak tepki almak için herkesin sevdiği oyunları son sıraya koymuş ASJZNFMVCOLXKNMVBOŞIDLCFNJMHBOKendi Tier List'i ya hani.Kendisine göre yapıyor.Biraz sonra ironi yaptım deyip de kaçmaya çalışma.
O Şekilde bir şey Aklımda olsaydı rdr2, TLOU1 ve half life 2 bunları'Da sona koyardım herkes sevdi diye bende sevicem diye bir şey yok. bazı insanlar bunu anlamakta çok güçlük çekiyor çok zor bir konu olduğunu sanmıyorum.ya bırak tepki almak için herkesin sevdiği oyunları son sıraya koymuş ASJZNFMVCOLXKNMVBOŞIDLCFNJMHBO
O'da bir sebep ama sırf o oyunu neden sevmediğimi uzun uzun anlatıcak halim yok onu başka zaman yaparım.Patates başlığı sırf pixel olduğu için mi öyle bence yanlış düşünmüşsün orada.
Sen yapmasaydın bari o oyunları sen şaheser olarak görüyorsun bende CyberPunk'ı ne yapmamı bekliyorsun kendimi o oyunları sevdiğime iknamı ediyim?Really ? (CP 2077 en üste koyup bu eserleri en altlarda tutmak olmadı.)
Alıntıyı görüntüle
İnsanların tepkisini almak için mi yaptınız çünkü çoğu insanların sevdiği oyunlar ben listenizi beğenmedim zevklerimiz biraz uyuşuyor ama genel olarak uyuşmuyorUnuttuğum Birçok Oyun Var Ama Şimdilik Aklıma Gelenler Bunlar.
Başyapıt(100)
CyberPunk 2077, The Witcher 3
İnanılmaz(90+)
Red Dead Redemption 2, The Last Of Us, Metro Exodus, Death Stranding, God Of War, Half Life 2, Crysis 1, Crysis 2, TitanFall 2, Metro 2033, Metro Last Light, Tomb Raider, A Plague Tale - Innocence, Beyond - Two Souls, Assassin's Creed Valhalla, The Elder Scrolls V: Skyrim, Uncharted 4, Call Of Duty 4: Modern Warfare, Call Of Duty: Modern Warfare 2, Uncharted 4
Harika(80+)
Detroit Become Human, Life İs Strange, Life İs Strange Before The Storm, Mafia 2, Rise Of The Tomb Raider, Crysis 3, Shadow Of The Tomb Raider, Days Gone, Assassins Creed Odyssey, Grand Theft Auto: Vice City, Call Of Duty: Modern Warfare 3, Resident Evil 2, Gears 5
Çok iyi(70+)
The Last Of Us 2, The Witcher 2, Assassins Creed Origins, Resident Evil 3, Borderlands 2, Battlefield V
iyi(60+)
Fallout 4, Horizon Zero Dawn, Mad Max
Eh İşte(50+)
Grand Theft Auto V, Grand Theft Auto III
kötü(40+)
Grand Theft Auto IV, Uncharted 3
Çok kötü(30+)
Grand Theft Auto: San Andreas, Mafia 3
Korkunç(20+)
The Witcher, Mafia 1, Mass Effect Serisi, Batman Serisi, Max Payne, Yakuza Serisi
Patates(10-)
Undertale Ve Pixel Grafikli Bu Tarzdaki Diğer Oyunlar
Ubisoft Oyunları Klavyeniz Bozulaydı'da Yapamasaydınız
Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint, Tom Clancy's The Division, The Division 2, Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands, Watch Dogs: Legion, Watch Dogs 2, Watch Dogs
Çok Zor
FromSoftware Oyunları Easy Mod Gelsin!