Yardım Oyunlara online bağlanmıyorum!?

Reaksiyon skoru
322
Merhaba daha önce asetto Corsa da online sunuculara giremiyordum, oyunu silmiştim bu sebeple. Şimdi ise forzaya online giremiyorum bu hatayı veriyor.
Sebebini araştırdım ama tam çözemedim yardımcı olurmusunuz?
ISS ; Vodafonenet
16911507238318927958623674233298.jpg

Vodafone u aradım bir sorun yok dediler yardımcı olur musunuz?
sorunun tam çözümünü bilmiyorum ama modemi resetlemeyi deneyebilirsin ağ bağdaştırıcısını güncelleyebilirsin
şuan sınırlandırılmış bi internet kullandığımdan youtube a bakamıyorum belki orda sorunun çözümü ile ilgili bi video vardır

minecraft denermisiniz peki
Post automatically merged:

belki düşündüğüm şey olabilir

sadece forzadda var ise hocam oyundan oturumu kapatıp tekrar girin düzeliyor
minecraft denermisiniz peki

belki düşündüğüm şey olabilir
Minecraft a sahip değilim. Forza da dediğinizi yaptım düzeldi teşekkür.
Dediğim gibi asetto Corsa da oldu bu olay sunucular kısmında hiçbir şey gözükmüyordu ne yaptıysam düzelmedi bende oyunu iade etmiştim.

Düşündüğünüz şey nedir?

Dediğim gibi asetto Corsa da oldu bu olay sunucular kısmında hiçbir şey gözükmüyordu ne yaptıysam düzelmedi bende oyunu iade etmiştim.

Düşündüğünüz şey nedir?
muhtemelen assettoyla alakalı bir sıkıntıdır hocam forzada arada o tarz sıkıntılar veriyor verdiğinde çık gir yapın hesaptan düzeliyor

Düşündüğünüz şey nedir?
eğer olmasaydı internet sunuculara bağlanmayı reddetme gibi bir şey var bendede minecraft açmıyordu denetim masasından açtım ayarın tam adını bilmiyorum ama ytden falan gördüm

galiba windows virüs gibi bir şey zanediyor erişim istiyor

eğer olmasaydı internet sunuculara bağlanmayı reddetme gibi bir şey var bendede minecraft açmıyordu denetim masasından açtım ayarın tam adını bilmiyorum ama ytden falan gördüm

galiba windows virüs gibi bir şey zanediyor erişim istiyor
Nasıl yaptığınızı anlatır mısınız hocam başka bi oyunda da olursa direkt öyle yapayım.

Geri