Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 22
Dahası
Minidumpları gönder bakalım.onu denedim suan sade 8 lik var ilk düzelmisti yine yapiyor ama ram testi yaptim sorun olmadı
Minidumpları gönder bakalım.onu denedim suan sade 8 lik var ilk düzelmisti yine yapiyor ama ram testi yaptim sorun olmadı
abi akşam atsam bugün power supply le ssd gelcek onları takcam sonra aççamMinidumpları gönder bakalım.
parçaları taktım simdi invidia app i indiriyorumMinidumpları gönder bakalım.
Sakın Nvidia app indirme. Nvidia driver kur geç.hdd bozukmus glb ćok yavastı bide
Mesaj otomatik birleştirildi:
parçaları taktım simdi invidia app i indiriyorum
sorun sadece oyunlarda oluyo inşallah füzelmistir
app i indirdim bileSakın Nvidia app indirme. Nvidia driver kur geç.
Dh forumda çoğu kişi Nvidia app indirdikten sonra droplar yaşamış Nvidia app sıkıntılı Geforce experience den sonra.
Ben zaten önceleride Experience kurmuyordum.
Driver varsa kart sakin sakin tam performans çalışır zaten
bende 1050 ti var ben invidia app den güncelledim simdiWin 10 ve Gtx 1060 kullanıyorum geçenlerde driver güncelliyim dedim demez olaydım.
Driver Güncel olurken win 11 desteklide oluyor ya nah oldu.
Win 10 sistem 5 dakika içinde ekran gitmeler kararmalar morarmalar. Nvidiayı İçtenlikle sövdüm eski driveri zar zor bulup indirdim yedekledim arşivime.
Stabil çalışıyor kart. Bidaha güncellemek mi? Onu Nvidia nah görür uykusunda.
Link atamıyorum. Gir öbür forumda arkadaşların yaşadıklarına bak.app i indirdim bile
arkadaslarım bunu önermisti
ee başka söz söylemem abes olur. çalışıyorsa hayırlı olsun.bende 1050 ti var ben invidia app den güncelledim simdi
bendeki mavi ekran ondan olabilirmiLink atamıyorum. Gir öbür forumda arkadaşların yaşadıklarına bak.
Mavi ekran söz mü? Sadece driverle kartımın meftaya çıktığını düşünmüştüm. Neyseki yazılımdanmış.bendeki mavi ekran ondan olabilirmi
bana arkadaslarim invidia app i önerdi benim ilk ekran kartım