Yardım Oyunlarda GPU Kullanmıyor.

PenguReis

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
367
Arkadaşlar Yeni Bilgisayar Aldım Fakat Ekran Kartını Kullanmıyor Kullansa Dahi %20 Sinden Fazlasını Göremedim + Full 30Fps (Minecraft) Çözümü Varmıdır Grafik Ayarlarındanda Nvidia Denetim Masasındanda Denedim Olmadı Son Denediğimde f3 Bastığımda Ekran KArtı Görünüyor Amma Çok Düşük Fps 30fps Yani Bunu Nasıl Çözebilirim ?

driverları kurdun mu ?

https://www.nvidia.com.tr/drivers
buradan driveri bul
son sürümü kur
sonra msi afterburner ile oyun içi değerleri at
1623149142440.png

1623149165252.png

O sırada işlemci kullanımı ne kadar oluyor? Darboğaz olabilir. Ayrıca zaten Minecraft işlemciyi ağırlıklı kullanir.

FPS kilidi açıktır.
Minecraftın grafik ayarlarından bakabilirsiniz ona
Vsync ollarak gözükür. kapatın onu. FPS uçuşa geçecektir.

O sırada işlemci kullanımı ne kadar oluyor? Darboğaz olabilir. Ayrıca zaten Minecraft işlemciyi ağırlıklı kullanir.
Hocam %40 Falan Ama Heralde F3 De Gtx 1650 Gözükmesine Rağmen Amd Dahili GPU Kullanıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

FPS kilidi açıktır.
Minecraftın grafik ayarlarından bakabilirsiniz ona
Vsync ollarak gözükür. kapatın onu. FPS uçuşa geçecektir.
Hocam Yok Vsync Açık Değil Yada Ayarı Bulamadım (Sonoyuncu)

Hocam %40 Falan Ama Heralde F3 De Gtx 1650 Gözükmesine Rağmen Amd Dahili GPU Kullanıyor

Sonoyuncu kendine ozel farkli bir launcher kullaniyor diye biliyorum fakat o launchere hakim degilim. Sorun Sonoyuncu launcherle ilgili olabilir. Baska bir oyunda ya da nornal Minecraft ile dene. Sonoyuncu launcher'e hakim olmadigimdan ayarlar konusunda yardimci olamiyorum.

Sonoyuncuda ayarlardan fpsi sınırsız seçin.

Sonoyuncuda ayarlardan fpsi sınırsız seçin.
Sınırsız Zaten

Sonoyuncu kendine ozel farkli bir launcher kullaniyor diye biliyorum fakat o launchere hakim degilim. Sorun Sonoyuncu launcherle ilgili olabilir. Baska bir oyunda ya da nornal Minecraft ile dene. Sonoyuncu launcher'e hakim olmadigimdan ayarlar konusunda yardimci olamiyorum.
Hocam Hypixele Girip Deneyeyim

Hocam Hypixele Girince En Azından 30Fps Yi GEçebildim Fakat Üstünü Göremiyorum Nedenide şu Harici GPU Tanımıyor Nasıl Yapabilirim ?

Sınırsız Zaten

Hocam Hypixele Girip Deneyeyim

Hocam Hypixele Girince En Azından 30Fps Yi GEçebildim Fakat Üstünü Göremiyorum Nedenide şu Harici GPU Tanımıyor Nasıl Yapabilirim ?
Driverlerle alakalı bir sorundur muhtemelen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,343
Üyeler
173,964
Son üye
n3cr0l1th
Geri