Bizde yok mu dostum?CS:GO ve benzeri tüm oyunlarda Ruslar var ve bunlar sadece Toxic'lik yapıp kendi dillerinde konuşan tipler. Siz ne düşünüyorsunuz?
Yok.Bizde yok mu dostum?
Rus geldigi gibi ingilizce konusmuyorsa mutele gecCS:GO ve benzeri tüm oyunlarda Ruslar var ve bunlar sadece Toxic'lik yapıp kendi dillerinde konuşan tipler. Siz ne düşünüyorsunuz?
Biz de kendi dilimizde konuşuyoruzCS:GO ve benzeri tüm oyunlarda Ruslar var ve bunlar sadece Toxic'lik yapıp kendi dillerinde konuşan tipler. Siz ne düşünüyorsunuz?
Nasıl yok hocam hiç faceit oynamıyorsun herhalde
bu yıllardır var zaten. Bunu önleyemezsin anca csgo eşleşmeyi yakındakileri davet ederek herkesin türk olmasını sağlayabilirsinCS:GO ve benzeri tüm oyunlarda Ruslar var ve bunlar sadece Toxic'lik yapıp kendi dillerinde konuşan tipler. Siz ne düşünüyorsunuz?
mutele geçCS:GO ve benzeri tüm oyunlarda Ruslar var ve bunlar sadece Toxic'lik yapıp kendi dillerinde konuşan tipler. Siz ne düşünüyorsunuz?
türkler daha beter bencebu yıllardır var zaten. Bunu önleyemezsin anca csgo eşleşmeyi yakındakileri davet ederek herkesin türk olmasını sağlayabilirsin
Faceit iyi olur o zamanmutele geç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
türkler daha beter bence
Bana neden senin gibiler denk gelmiyor bende genelde 30 dan aşağı vurmuyorumBugün girdiğim maçta karşısı full Türk ve 40 kill aldım adamlar tüm sülaleme sövdü üstüne bizim takımın benden sonraki en yüksek kill sayısı 15 idi. Kısaca bu oyunda özürlüden başka kimse bana denk gelmiyor.