Neler Yeni

Oyunlardan eskisi gibi zevk alabiliyor musunuz ?

ratirl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Can Altınok
oyunları belli bir yaştan sonra eğlenmek için değil gerçeklikten kaçmak için oynarsın , psikolojin , ekonomik durumlar , ilişki durumların , ailevi problemler gibi şeyler daha baskın geldiğinde oyun oynarken bile gerçeklikten kaçamazsın ve sıkılırsın tahammül bile edemez start butonuna basasın gelmez. Kısaca aşırı mutsuz ve depresifsen oyunlar bile sana iyi gelmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Talha Açıkgöz
Alamıyoruz çünkü şimdi bilgisayar başına geçip oyun oynama sevenimiz o eski anıları hatırlamak ama o zaman öyle değildi tek derdin eğlenmekti

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Ömer
Zevk almasına alınıyorda işten yorgun yorgun gelince hiç oynayası gelmiyor insanın

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Mehmet Yılmaz
Sene 2013 ,9 yaşımdayım ve need for speed oynuyoruz dayımla.Tüm kontrol onda benim tek görevim sadece x tuşuna o istediği zaman basmak.Ne kadar basit değil mi.
Başkasının tüplü bir bilgisayarı,oyun desen grafik yok hikaye yok.Ama aldığım o keyif o zevk inanılmaz.Şimdi iste kendi sistemim var 3080 ve oynadığım oyunlardan keyif alamıyormm.
The last of us gibi büyük yapımlar hariç artık oyun oynayasım bile gelmiyor.Neden böyle oluyor anlamıyorum ?
Bende alamıyorum fazla zaman kısıtlı hikayeli oyunlar çok uzun ve kafa karıştırıcı oluyor en çok şu aralar online oyunlar zevk veriyor aktif olarak CS oynuyorum ondada hileci çok kanser ediyor ve oyun kendi sürekli tekrar ediyor bana Wolfteam gibi bir oyun lazım o oyun kolay kolay sıkmazdı iyide ortam vardı

Ceasar123

80+ Silver
Şuan dünyada güzel oyun kalmadı o yüzden.
Gidip palword pikachu gibi basit oyunlar çıkıp rekor kırıyor artık.
O kadar sıkıldı millet. Yeni oyun arıyorlar.
2020/21 de mesela valorant çok popülerdi, bbl vs. espor olsun, oynaması olsun çok popülerdi.
Şimdi onunda modası 1 yıl önce falan bitti.
Bi hype gelmesi lazım.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
ben ortaokul -lıse donemınde wolfteam oynayanlardanım o sıralar asırı zevk alarak oynuyordum
ama sımdı yas ılerledıkce fps oyunları degılde hıkayelı oyunlara sardım eskısı kadar zevk vermıyor neden bılmıyorum ama o eskı gunlerdekı havayı olusturmuyor bende

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
C Ş
Eski model bir bilgisayarda ve oyunu bilmeden akışına göre oynadığın zaman zevk verirdi.
Ayrıca oynayabileceğin oyunlar çok azdı. Birinden sıkılıp diğerine geçebileceğin yüzlerce oyun yoktu. Bir de ilk kez böyle bir oyun tarzını keşfediyordun (bilgisayar oyunları).

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mahir
Eskisi gibi oyunlar kaldı mı ki? Grafikler gelişti ama oyunlarda ruh kalmadı. Hepsi al silahı taka taka birbirini vur.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,502
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Bunun nedeni belli değilmi .
Çocukken çok egleniyordun çünkü ekstra bir düşüncen yoktu . Sadece oyun ve sendin .Şimdi yetişkin oldun ve kaygıların artmaya başladı. Oyun oynarken aklın hep başka yerde . O yüzden zevk almıyorsun. Çünkü aklın oynadığın oyunda değil ki ...

Ben de ilk GTA IV çıktığında inanılmaz keyif almıştım. PS1 oynarken de inanılmaz keyif alıyordum. 20'li yaşlarımın başına kadar, başı da dahil oyunlardan keyif alıyordum. Sonraları keyif vermez oldu. 33 yaşımı dolduracağım 3 ay sonra, şu anda GTA 6 bile heyecan vermiyor ama muhtemelen sadece GTA 6'yı oynayacağım. Cyberpunk 2077 kaç sene önce çıktı, halen bitirmedim. RDR 2 falan zaten hiç satın almadım. Arşivimde de artık doğru düzgün oyun yok.

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
chade
keşke sadece oyunlardan zevk alamasak. belirli bir yaştan ya da yaşanmışlıklardan sonra insanın hayata karşı hevesi kalmıyor. çocukken dışarıya çıktığımda hayatın ne kadar renkli olduğunu hatırlıyorum. kontrastı fullemişim gibiydi. çimenler yemyeşil, deniz masmavi, güneş oldukça parlak. şimdi dışarı çıkıyorum sanırsın 50 lerdeki siyah beyaz bir tv yi izliyorum. iş güç, yaşam mücadelesi, sırtında ödenmesi gereken onca borç, anne babanın yaşlanıp artık senin onlarla ilgileneceğin zamanlara gelmen falan. uzun lafın kısası olay oyunlarda değil. olay saf ve masum çocukluğumuzda. olay misafirliğe gittiğinde senden yaşça büyük kuzeninin bilgisayarında sadece w ye basarak araba oyunu oynamaya çalışırken babanın hadi oğlum gidiyoruz diye çağırması ve senin biraz daha oturalım diye nazlanmanda. daha içimizi dökebileceğimiz çok şey var da işte...

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
O zamana göre şuan ki oyunlarda o kadar fazla bir grafik farkı var ki ama ona rağmen halen zevk alamama olayı yaşıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
reşit arda çevik
Sene 2013 ,9 yaşımdayım ve need for speed oynuyoruz dayımla.Tüm kontrol onda benim tek görevim sadece x tuşuna o istediği zaman basmak.Ne kadar basit değil mi.
Başkasının tüplü bir bilgisayarı,oyun desen grafik yok hikaye yok.Ama aldığım o keyif o zevk inanılmaz.Şimdi iste kendi sistemim var 3080 ve oynadığım oyunlardan keyif alamıyormm.
The last of us gibi büyük yapımlar hariç artık oyun oynayasım bile gelmiyor.Neden böyle oluyor anlamıyorum ?
Bir şeye ulaşması zorken ona olan istek artar ama çok rahat ulaşabileceğin bişeyse ona olan isteğin elde edince yaşadığın zevk azalır

Top Bottom