Oyunları Epicten almak mı yoksa steam hesabı almak mı?

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,457
Selam arkadaşlar hayırlı bayramlar öncelikle.
Uncharted4, TLOU part 1 ve ragnarok almayı düşünüyordum epicten.
Sonradan aklıma geldi, bunun yerine steam hesabı alsam çok daha mantıklı değil mi?
Steam hesabı alıp öyle oynamanın ne eksisi var ki?
Nasıl ve ne kadara alınıyor o hesaplar? Bilenler yardımcı olursa harika olur.

Sonradan aklıma geldi, bunun yerine steam hesabı alsam çok daha mantıklı değil mi?
Fiyat nerede ucuzsa oradan dostum

Konuyu okudun mu başkan
Başlığı okuyup sadece cevap yazdım fakat heves atmak istiyorsan hesap alabilirsin oyunları almak yerine Steam yada epic hesabı eksisi şifre kafaya göre değişiyor satıcıya yazman gerekebiliyor forza4 hesabı almıştım onda sorun yaşamıştım önüne gelen giriyor. Hesap ismi şifresi bilmem nesi değişiyor falan uğraşılmaz bence kendi fikrim ama heves içinse alıp hevesini atıp takılabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben uğraşmak istemediğim için yaklaşık 30 40 steam hesabı açtım 2 de epic hesabı totalde 2000 in üzerinde oyun vardır ömür yetmez. Hesaptan sıkıldıkça hesap değiştirip takılıyorum. Örnek; ets2 truckersmp de dün ban yedim 7 gün hop 2. Hesaba atladım devamke.

Başlığı okuyup sadece cevap yazdım fakat heves atmak istiyorsan hesap alabilirsin oyunları almak yerine Steam yada epic hesabı eksisi şifre kafaya göre değişiyor satıcıya yazman gerekebiliyor forza4 hesabı almıştım onda sorun yaşamıştım önüne gelen giriyor. Hesap ismi şifresi bilmem nesi değişiyor falan uğraşılmaz bence kendi fikrim ama heves içinse alıp hevesini atıp takılabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben uğraşmak istemediğim için yaklaşık 30 40 steam hesabı açtım 2 de epic hesabı totalde 2000 in üzerinde oyun vardır ömür yetmez. Hesaptan sıkıldıkça hesap değiştirip takılıyorum. Örnek; ets2 truckersmp de dün ban yedim 7 gün hop 2. Hesaba atladım devamke.
Evet ondan şüphe ettim ben de şimdi oynayacam oyunu ertesi gün şifresi değişecek uğraş dur falan durumu oluyor mu diye merak etmiştim.

Yani hesap almak çok çok çok daha fazla ucuza gelir, ama oyunlar senin olmuyor tabii, ve offline oynamak zorundasın (saydığın oyunlarda offline zaten), yani tercih meselesi, ama ben epicten almayı tercih ederim.

Yani hesap almak çok çok çok daha fazla ucuza gelir, ama oyunlar senin olmuyor tabii, ve offline oynamak zorundasın (saydığın oyunlarda offline zaten), yani tercih meselesi, ama ben epicten almayı tercih ederim.
Peki neden Epicten alınmalı? Ucuz olduğu için mi?

Evet ve de tekrar oynanılmayacak bir şey(benim için) o yüzden hesap mantıklı geldi.

Peki neden Epicten alınmalı? Ucuz olduğu için mi?
Steam dolara geçtiğinden beri çok pahalı oldu. Tabii ki paran varsa Steam daha da iyidir bence, çünkü Steam dediğimiz platform sadece oyun satılan biryer değil, oyinla ilgili çok değişik gruplar, atölyeler olan biryer, yani kısaca Steam>Epic diyebiliriz. Arkadaş hesap satin almaktan bahsetmiş, yani başkası hesabını parayla seninle paylaşıyor, ve offline olarak oynuyorsun satın aldığın oyunları satın aldığın kişinin hesabından, bana göre epic daha iyi bundan, ben oyuna sahip olmayı daha çok seviyorum, ama hesap satın almak ucuza geliyor.

Geri