Oyunların Türkçe Çıkmaması'nın Sebebi Nedir ?

Hocam Devlet Ambargolarından da kaynaklı olabilir. Mesela Avrupa Birliği İle Aramız İyi Değil. Volkswagen Türkiyeye yatırım Yapacağı zaman Avrupa Birliğinden Tepki Gelmişti. Sonra Yatırımdan Vazgeçilmişti
Hocam tamamen pazar payımız ve ülkemizde aşırı yaygın olan crack oyun kültüründen kaynaklı. GTA 5 175 Liraya değilde 50 liraya çıksaydı bakın bakalım nasıl da dil desteği koyarlardı.

Ekran Alıntısı.PNG

Şu mesajından her şey anlaşılıyor gibi. Ayrıca madem öyle değil farklı düşünüyorsun bana sövmek yerine bu durumu bana izah edebilirdin. Ben hakaret kullanmadan tartışırken senin bana küfür etmen yaşını açıklıyor. İyi forumlar.

Kavga konuları açma.

Arkadaşlar Sizce Oyunlar Neden Türkçe Çıkmıyor ?
(***** Saçma Crack cart curt Demeyin. Ruslar En Büyük Crack Gruplarının Başındalar. Her Oyun Rusça Çıkıyor. Ayrıca Türkiyede Oyunları Satın Alan Oldukça Fazla Kişi var. Crack Yazan Arkadaşlar Düşünüp Yazsınlar)
Avrupa Bizi kıskanıyor bizi kendilerine benzetmeye çalışıyorlar hocam ondan çıkmıyor (!)

Avrupa Bizi kıskanıyor bizi kendilerine benzetmeye çalışıyorlar hocam ondan çıkmıyor (!)
Oyun Gavurun Zaten. Gençlerimizi Asimile Etmek İçin Oyunları Çıkarıyorlar

Arkadaşlar Sizce Oyunlar Neden Türkçe Çıkmıyor ?
(***** Saçma Crack cart curt Demeyin. Ruslar En Büyük Crack Gruplarının Başındalar. Her Oyun Rusça Çıkıyor. Ayrıca Türkiyede Oyunları Satın Alan Oldukça Fazla Kişi var. Crack Yazan Arkadaşlar Düşünüp Yazsınlar)
tüm oyun motorları ingilizce bence ondan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,035
Üyeler
184,721
Son üye
MKalkan
Geri