P.U.B.G Steam Başlanır mı ?

valorant öyle, steam pubgde bi süreden sonra çok sarmıyor yani ara sıra girip kafa dağıtacağın oyun. Ben eskiden amatör esporla uğraşıyordum artık rekabetçi anlamda oynamıyorum cs2 drop ve gtav online falan işte.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ruslarla oyun bayar, 1-2 kişi bulursan rust a bakabilirsin
Mezuna kaldım bende 1 sene boyunca afedersiniz it gibi çalıştım son hafta saldım insanın psikolojisi kaldırmıyor artık deneme deneme cart curt. Pc dizmiştim dedim yazın akarım sınav bitti oh mis de öyle olmadı pek şu an bilgisayar aksesuar niyetine açılıyor bazen f1 özetlerini izliyorum. Gençler olarak türkiyede aktivite ve hobi edinmek oldukça lükse kaçmaya başladı artık.

biz ocaktan beri squad giriyorduk. 1 kişi hep dışarıda kalıyor diye son 3 haftadır cs ye sardık. kafanın uyduğu birilerini denk getirip 4 kişi devam et. bir de plus al mutlaka deafult oynayınca sarmıyor, dereceli falan daha sessiz sakin.

valorant öyle, steam pubgde bi süreden sonra çok sarmıyor yani ara sıra girip kafa dağıtacağın oyun. Ben eskiden amatör esporla uğraşıyordum artık rekabetçi anlamda oynamıyorum cs2 drop ve gtav online falan işte.

ruslarla oyun bayar, 1-2 kişi bulursan rust a bakabilirsin
hocam pubg için soru işareti olan adam rust'ta kafayı yer :D

hocam rekabet olsun, toxic tayfa olmasin dersen tavsiyem r6
yillardir oynarim yaklasik 2k saatim var en fazla 4-5 mac toxic adam gormusumdur
ama bana kalsa hikayeli oyunlara sar, gow,rdr,wukong vs.
ben bu yazi bu sekilde degerlendiriyorum, gow ve rdr toplasan 50 saat olmustur ve keske gecen yaz baslasaydim diyorum kendime

maalesef kücüklüğümden beri oyun oynadığım için kaybetme kompleksim var .
doğrudur, bizim de yaşlar 30+ bizde de var aynı durum. dediğin gibi oyun sonuna kadar yatıp, loot atıp oyun sonu çatara patara yapıp ilk üçe oynuyoruz ama o dakikaya kadar mermi bile sıkmadığımız oluyor. (4 kişiden biri illa ki yok sıkmayın etmeyin diyor)

pubg oynamya çalıştım bende dönem dönem.
en sinir olduğum şey oyunların bekleme süresi. oyuna girip yere dşesiye kadar 3 4 dk geçiyor nerdeyse. taam oyunun mekaniği o da 15dk loot yapıp görmediğin şekillerde saçma sapan tek yemen sıkıyor bi yerden sonra.
veteranlar çok olmuş oyunda. ya bot çıkıyor vuruyorsun. yada daha adamı görmeden saçma sapan şekillerde tek yiyorsun. oyunun eğimi kontrolü bira garip ağır gidiyor. herhangi bir nişancı oyununa benzemiyor o yüzden. benim için alışmak zor. sniper mesela çok garip. adamlar nişan almayla ateş etmesi bir oluyor hs atıyor. ben nişan alsam eğimin yerine gelmesi 2 saniye sürüyor nerdeyse. bakıyorum yayıncılardan rastgele alışkanlıkla atıyorlar bildiğin. umpyle savaşı filan seviyorum ama dengesiylik fazla bana göre. en az 2 kişi oynanır. tek başına hiç girme bence.

hocam rekabet olsun, toxic tayfa olmasin dersen tavsiyem r6
yillardir oynarim yaklasik 2k saatim var en fazla 4-5 mac toxic adam gormusumdur
ama bana kalsa hikayeli oyunlara sar, gow,rdr,wukong vs.
ben bu yazi bu sekilde degerlendiriyorum, gow ve rdr toplasan 50 saat olmustur ve keske gecen yaz baslasaydim diyorum kendime
Hocam detaylı anlatır mısınız ? skinler falan ? oyun teması nasıl bizim millet oynuyor mu ?

pubg oynamya çalıştım bende dönem dönem.
en sinir olduğum şey oyunların bekleme süresi. oyuna girip yere dşesiye kadar 3 4 dk geçiyor nerdeyse. taam oyunun mekaniği o da 15dk loot yapıp görmediğin şekillerde saçma sapan tek yemen sıkıyor bi yerden sonra.
veteranlar çok olmuş oyunda. ya bot çıkıyor vuruyorsun. yada daha adamı görmeden saçma sapan şekillerde tek yiyorsun. oyunun eğimi kontrolü bira garip ağır gidiyor. herhangi bir nişancı oyununa benzemiyor o yüzden. benim için alışmak zor. sniper mesela çok garip. adamlar nişan almayla ateş etmesi bir oluyor hs atıyor. ben nişan alsam eğimin yerine gelmesi 2 saniye sürüyor nerdeyse. bakıyorum yayıncılardan rastgele alışkanlıkla atıyorlar bildiğin. umpyle savaşı filan seviyorum ama dengesiylik fazla bana göre. en az 2 kişi oynanır. tek başına hiç girme bence.
Hocam peki güncel olarak hangi oyunu oynuyorsunuz ?

biz ocaktan beri squad giriyorduk. 1 kişi hep dışarıda kalıyor diye son 3 haftadır cs ye sardık. kafanın uyduğu birilerini denk getirip 4 kişi devam et. bir de plus al mutlaka deafult oynayınca sarmıyor, dereceli falan daha sessiz sakin.

hocam pubg için soru işareti olan adam rust'ta kafayı yer :D
Plus ücreti ne kadar hocam ?

Hocam detaylı anlatır mısınız ? skinler falan ? oyun teması nasıl bizim millet oynuyor mu ?

Plus ücreti ne kadar hocam ?
tek seferlik 13 dolar mı 14 dolar mı neydi sanırım, steamden bakmak lazım.

düzenleme: 12.99muş

bu aralar oynamadığım hikayeleli oyunları oynuyorum. the last of us gow ragnarok gibi. online olarak sadece bf6 giresim geliyor. yetiyor şuan o. bide forza 6 ya sardım.

bu aralar oynamadığım hikayeleli oyunları oynuyorum. the last of us gow ragnarok gibi. online olarak sadece bf6 giresim geliyor. yetiyor şuan o. bide forza 6 ya sardım.
Zevklerin çok güzelmiş. F1 hastasıyım f1 25 indirip direksiyon setiyle falan oynamak aklımda var.

Aktif olarak arkadaşımla haftada 3-5 defa girer serbest modda baya eğlenir çıkarız. 50 saatim var. 50 seviyeye kadar geldim oyunda herhangi bi hile ile karşılaşmadım. Oyun diğer oyunlara kıyasla deli edecek kadar gerçekçi sarıyorda ama biraz optimizasyon sıkıntıları var benim bilgisayarımddanda olabilir başla bence. önerim serbest modda başla günde 1 saat hakkın oluyor 3 4 takım gerçek gerisi bot oluyor alışmak için ideal. Grafkler iyi, daha yeni başlamama rağmen efsanevi set falan verdi, piyasası csnin yanına bile yanaşamaz ama steam satışlarıda var birçok ürünün. plus+ almazsan dereceli maç atamazsın daha önce almadım denemedim onuda onun dışında söylemediğim bir şey yok herhalde he birde aynı dile öncelik ver dersin biraz bekletir ama bulur sana türk takımlar beraber oynayabileceğin yada klana girer ordan devam edersin. he kendini birşeye adayı hardcore kasmak istiyorsan seçkin al kas kanki bizimkiler deli gibi oynuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,756
Üyeler
197,746
Son üye
mertovskii
Geri