Hiçbir şey yapamazsın hocam. Ben geçen sene %100 paket loss yaşayıp duruyordum hiçbir şekilde çözüme ulaşmadı. Riot bizde sıkıntı yok internet servis sağlayıcınızı arayın dedi Superonline bizde sorun yok oyunla ilgili problem olabilir dedi ve geçiştirdiler. 1 ay falan uğraşmışımdır böyle sonra baktım çözülmüyor oyunu bıraktımher oyunda yüzde5 paket kaybım var 15 gündür modeme ping attığımda sorun yok arıyorum suuperonline ı bizde sorun yok bişe yapamayız diyor ne yapcam
Kendi kendine düzeldi bir süre sonra.Hiçbir şey yapamazsın hocam. Ben geçen sene %100 paket loss yaşayıp duruyordum hiçbir şekilde çözüme ulaşmadı. Riot bizde sıkıntı yok internet servis sağlayıcınızı arayın dedi Superonline bizde sorun yok oyunla ilgili problem olabilir dedi ve geçiştirdiler. 1 ay falan uğraşmışımdır böyle sonra baktım çözülmüyor oyunu bıraktım
1 haftadır bende de aynı sorun var hocam, sıkıntı görünmüyor dediler fakat paket kaybı yüksek ping vidyolarda donma durma her şey varher oyunda yüzde5 paket kaybım var 15 gündür modeme ping attığımda sorun yok arıyorum suuperonline ı bizde sorun yok bişe yapamayız diyor ne yapcam
sanırım aynıı sorun bendede var yada forumda bir sorun var sürekli yukarıda dyükleniyor diyor bi iki gündür çok yavaşaldı sinirliyimher oyunda yüzde5 paket kaybım var 15 gündür modeme ping attığımda sorun yok arıyorum suuperonline ı bizde sorun yok bişe yapamayız diyor ne yapcam
türkcelle ödediğim her kuruş haram olsun1 haftadır bende de aynı sorun var hocam, sıkıntı görünmüyor dediler fakat paket kaybı yüksek ping vidyolarda donma durma her şey var
Hiçbir şey yapamazsın hocam. Ben geçen sene %100 paket loss yaşayıp duruyordum hiçbir şekilde çözüme ulaşmadı. Riot bizde sıkıntı yok internet servis sağlayıcınızı arayın dedi Superonline bizde sorun yok oyunla ilgili problem olabilir dedi ve geçiştirdiler. 1 ay falan uğraşmışımdır böyle sonra baktım çözülmüyor oyunu bıraktım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kendi kendine düzeldi bir süre sonra.
Hocam ben sorunu geçen yıl yaşadım. 1 ay falan aralıklarla paket loss bi düzeldi bi gitti bi düzeldi bi gitti. En son aboneliğimi iptal etmekle tehdit ettim işte elimde ekran resimleri var vs. vs. Şikayetvara da yazdım. En son şikayetvara yazdıktan birkaç gün sonra ne olduysa internet kendi kendine düzeldi. Bu ülkenin değil internet tüm alt yapı sağlayıcılarına ödediğimiz her kuruş haram zıkkım olsun. Elektrik-su-internet-haberleşme alt yapıları çöplük çöplük işin içinde olduğun zaman daha iyi anlıyorsun çürümenin nerede başladığını ve kimlere neye yaradığınıtürkcelle ödediğim her kuruş haram olsun
ne kadar süre geçti
QoS ayarı yaparsanız sorununuz %90 ihtimalle çözülür 100 mbps alıyorsanız 90 mbps 10 mbps alıyorsanız 7 8 mbps yazıp rahatlatıyorsunuz paket loss kaybı vs ping problemlerinden kurtuluyorsunuz çaresi çok basit de bilen pek yokHiçbir şey yapamazsın hocam. Ben geçen sene %100 paket loss yaşayıp duruyordum hiçbir şekilde çözüme ulaşmadı. Riot bizde sıkıntı yok internet servis sağlayıcınızı arayın dedi Superonline bizde sorun yok oyunla ilgili problem olabilir dedi ve geçiştirdiler. 1 ay falan uğraşmışımdır böyle sonra baktım çözülmüyor oyunu bıraktım
Kendi kendine düzeldi bir süre sonra.
qos ayarı nedirQoS ayarı yaparsanız sorununuz %90 ihtimalle çözülür 100 mbps alıyorsanız 90 mbps 10 mbps alıyorsanız 7 8 mbps yazıp rahatlatıyorsunuz paket loss kaybı vs ping problemlerinden kurtuluyorsunuz çaresi çok basit de bilen pek yok
1 ay boyunca yüzlerce kişiye danıştığım sorunun çözümü bu kadar kolay olamaz hayır hayırQoS ayarı yaparsanız sorununuz %90 ihtimalle çözülür 100 mbps alıyorsanız 90 mbps 10 mbps alıyorsanız 7 8 mbps yazıp rahatlatıyorsunuz paket loss kaybı vs ping problemlerinden kurtuluyorsunuz çaresi çok basit de bilen pek yok
gerçekten öyle bu arada 4 5 modem değiştirdik biz almadığımız şey kalmadı en son bunu öğrendik ve 1 kişi bile video izlerken donan kasan internet şimdi 5-10 kişi bağlı bana mısın demiyor bir de 10 mbps netimiz var asçödçasö sorunu çok fazla altyapıya bağlamamak gerekiyor modemler de çok önemli1 ay boyunca yüzlerce kişiye danıştığım sorunun çözümü bu kadar kolay olamaz hayır hayır![]()
![]()
yazdığım gibi 100/10 mbps hız alıyorsan 90 mbps 8 mbps yazarak modemin yükünü hafifletiyoruz bunun sonucunda da paket loss kayıplarını önlüyoruz ping çıkmıyor tam anlamıyla rahatlıyor modem modelini yazıp yanına qos ayarı yazarsan rehber videoları vardır çok basit zaten 1000/1000 net olsa bile yapılması gereken bir ayarqos ayarı nedir
yurt disina cikan veya yurt disindan gelen bir veri ise maalesef superonline bu konuda iyi olmayan bir issher oyunda yüzde5 paket kaybım var 15 gündür modeme ping attığımda sorun yok arıyorum suuperonline ı bizde sorun yok bişe yapamayız diyor ne yapcam