- Bütçe
- 45000
Sistem alacağım bütçem 40-45k arasıdır bu sistem nasıl incelermisiniz değiştirmem gereken parça varmı işlemci yükseltebilirim. Diğer parçalar nasıl?
Yani fena değil ama biraz daha bütçeyi artırıp 5070 sistem çekebilirsinSistem alacağım bütçem 40-45k arasıdır bu sistem nasıl incelermisiniz değiştirmem gereken parça varmı işlemci yükseltebilirim. Diğer parçalar nasıl?
Son bütçem 45k anakart ASUS PRIME B650M-R AM5 DDR5 Micro ATX Anakart yapmalımıyım? Veya işlemci 7600x yapabilirim.Yani fena değil ama biraz daha bütçeyi artırıp 5070 sistem çekebilirsin
işlemci 7600 arttırabilirseniz 7600x, anakart b650m-r, soğutucu fsp mp7, ram kesinlikle cl36 olandan yapınSon bütçem 45k anakart ASUS PRIME B650M-R AM5 DDR5 Micro ATX Anakart yapmalımıyım? Veya işlemci 7600x yapabilirim.
Sistem alacağım bütçem 40-45k arasıdır bu sistem nasıl incelermisiniz değiştirmem gereken parça varmı işlemci yükseltebilirim. Diğer parçalar nasıl?
SSD fiyat olarak daha düşük eminmisiniz?bu yükseltmeleri yaparsan daha iyi olur
Alıntıyı görüntüle
Neden bu fiyat daha iyi bir sistem varsa gönderirmisiniz.Tuzlu.
![]()
Sana Tavsiyem Youtube Kanallarını Takip Edip Alman Yönünde Olacaktır Şuan İçin bir şey Söyleyemem Ama Gerçekten Pahalı .SSD fiyat olarak daha düşük eminmisiniz?
Diğer parçaları değiştirdim ve işlemci değiştirdim
Neden bu fiyat daha iyi bir sistem varsa gönderirmisiniz.
B650M-R iyidir 2 tane m2 slotu vs fiyatınında en iyi b650 dir bana göre wifi anakartlar hariçSon bütçem 45k anakart ASUS PRIME B650M-R AM5 DDR5 Micro ATX Anakart yapmalımıyım? Veya işlemci 7600x yapabilirim.
O Kasa Yerine Bu Daha Mantıklı Açıkçası .B650M-R iyidir 2 tane m2 slotu vs fiyatınında en iyi b650 dir bana göre wifi anakartlar hariç
gayet iyi bir ssd corex. ayrıca o hız farkını hissetmezsin.SSD fiyat olarak daha düşük eminmisiniz?
Diğer parçaları değiştirdim ve işlemci değiştirdim
Neden bu fiyat daha iyi bir sistem varsa gönderirmisiniz.