o kadar para vermişken iyi bir soğutucuyla birlikte al. ya da az daha bekle 1 2 aya stoklar düzelir indirm de 5080 alArkadaşlar bu modeli aldım, kutusunu açmadım henüz fakat model konusunda çok bir fikrim yok, ucuz olan bu olduğu için aldım. Sizce iade edip 5-6 bin fark ödeyip MSI veya TUF alınmalı mıdır?
O kadar fiyatların düşeceğini zannetmiyorum 5080 en iyi ihtimalle 55k falan olur gibi.o kadar para vermişken iyi bir soğutucuyla birlikte al. ya da az daha bekle 1 2 aya stoklar düzelir indirm de 5080 al
5080 53 55k 5080ti 45 47 k olurO kadar fiyatların düşeceğini zannetmiyorum 5080 en iyi ihtimalle 55k falan olur gibi.
İnternette testleri vardır bence değiştirme 5 6 bin az para değil SSD falan alırsın ekstraArkadaşlar bu modeli aldım, kutusunu açmadım henüz fakat model konusunda çok bir fikrim yok, ucuz olan bu olduğu için aldım. Sizce iade edip 5-6 bin fark ödeyip MSI veya TUF alınmalı mıdır?
Testlere göre serin çalışıyor da yine de sormak istemiştim, teşekkürler.İnternette testleri vardır bence değiştirme 5 6 bin az para değil SSD falan alırsın ekstra