Neler Yeni

🔥İndirim Palit GamingPro RTX 5070 Ti 44.305 TL

Baran2024

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Baran Bayram
Şu anda en ucuz 4070 Ti Super 36bin lira. 5070 Ti bol stok olsa bile 40bin altına düşmez bunu diyeyim. Dolar da 34 lirayı aştıktan sonra sürekli yükseldi ve yükselmeye devam ediyor.
Ben Galax 4070 ti super çektim hocam, 5070 ti'ı şu an için 43-44k'ya bulabiliyor olsak da vade farksız taksit seçeneği olmadığı için mecbur kaldım.

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,915
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Ben Galax 4070 ti super çektim hocam, 5070 ti'ı şu an için 43-44k'ya bulabiliyor olsak da vade farksız taksit seçeneği olmadığı için mecbur kaldım.
Galax 4070 Ti Super fiyat performans olarak iyi şu an. 5070 Ti alamayanlar onu alsın. Onu da alamayanlar 4070 Super alabilir.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmetcan
Gümrük vergisiyle firma karı hariç 900 USD ye TRye giren kart şu anki kurla 32700 TL yapıyor.Stok sorunu olduğu için 44k fiyat normal.Çünkü firmalar ilk partiden parayı vurma peşinde.Stok sorunu ortadan kalksa bile bu kart 40k altına düşmez bu ülkede.Hiçbir firmada 2-3 bin kazanmak için bu kartı 35k ya satmaz.Yani bu karta boykot çeksek bile düşeceği fiyat 39k-40k olacak.Kurun kadameli olarak artacağı bu ortamda ileride daha düşüğe alma ihtimalimiz yok.Gerçekçi olalım.Ben sipariş geçtim çünkü ekran kartım yok.4070 ti super düşündüm ama 2 ay öncesine göre onların fiyatlarıda 5-6 bin arttı.Enflasyon olan ülkede aldığınız her mal sizin için kardır.5080 lerin ilk çıktığı fiyatla şu anki fiyatları ortada.
SBSİSJNSJS

Boykot olursa fiyatlar düşmez mi ???🤣

Cidden Pazarlama/piyasadan anlama yeteneğiniz Sıfır Napcak turşusunu mu kuracak 😂 bankadan çektikleri krediyide Gökten düşen paralar ile öderler😂

Şimdi Gelelim Fiyat Normal'de düşecek mi?

Evet (Eğer ani bir dolar yükselişi veya global'de sorun vs. Olmaz ise)

Öncelikle Kartların fiyatının Şuan yüksek olması gayet normal çünkü Aşırı bir stok sorunu var ve bu 4000 serisindeki stok sorunu gibi vs. Değil yani Türkiye'ye Sadece 3-5 tane mi ne RTX 5090 geldi 15 Tanede 5080 geldi ve bu sadece tr'de olmuyor global olarak stok yok Newegg Gibi Popüler global PC sitelerinde aratın 5000 serisini bakalım ne oluyor ?
Ve bu yüzden fiyatlar zaten yükseldi Yetmedi Satıcılar'da bunu fırsat bilip Faiş zam yaptılar Tr'deki firmalar gibi Buda yetmedi Asus/MSI gibi firmalar baktı Talep yinede var mağdem bu fiyata satabiliyoruz neden Satmayalım dedi vs. sonda bu faiş fiyatlar çıktı

Kısaca TR'de Firmaların vs. Covid'den beri yaptığı şeyi Şuan Tüm Global'deki Firmalar+Satıcılar vs. yapıyor ki Yine onlarda msrp fiyatına göre %30 zam var bizde msrp Fiyatına göre 2X yani tam olarak %98 falan Zam var

Kısaca stok gelirse ve insanlar ,İnsan görmüş Zombiler gibi Saldırmazsalar Fiyatı kesinlikle düşecektir

kai5er

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
SF
SBSİSJNSJS

Boykot olursa fiyatlar düşmez mi ???🤣

Cidden Pazarlama/piyasadan anlama yeteneğiniz Sıfır Napcak turşusunu mu kuracak 😂 bankadan çektikleri krediyide Gökten düşen paralar ile öderler😂

Şimdi Gelelim Fiyat Normal'de düşecek mi?

Evet (Eğer ani bir dolar yükselişi veya global'de sorun vs. Olmaz ise)

Öncelikle Kartların fiyatının Şuan yüksek olması gayet normal çünkü Aşırı bir stok sorunu var ve bu 4000 serisindeki stok sorunu gibi vs. Değil yani Türkiye'ye Sadece 3-5 tane mi ne RTX 5090 geldi 15 Tanede 5080 geldi ve bu sadece tr'de olmuyor global olarak stok yok Newegg Gibi Popüler global PC sitelerinde aratın 5000 serisini bakalım ne oluyor ?
Ve bu yüzden fiyatlar zaten yükseldi Yetmedi Satıcılar'da bunu fırsat bilip Faiş zam yaptılar Tr'deki firmalar gibi Buda yetmedi Asus/MSI gibi firmalar baktı Talep yinede var mağdem bu fiyata satabiliyoruz neden Satmayalım dedi vs. sonda bu faiş fiyatlar çıktı

Kısaca TR'de Firmaların vs. Covid'den beri yaptığı şeyi Şuan Tüm Global'deki Firmalar+Satıcılar vs. yapıyor ki Yine onlarda msrp fiyatına göre %30 zam var bizde msrp Fiyatına göre 2X yani tam olarak %98 falan Zam var

Kısaca stok gelirse ve insanlar ,İnsan görmüş Zombiler gibi Saldırmazsalar Fiyatı kesinlikle düşecektir
Çoluk çocuk bize bu yaşta bi zahmet piyasayı öğretmesin ya. Bu ekran kartlarını ithal eden yönetici arkadaşlarım var. MSRP fiyatına gümrük vergisi eklemeden hesap yapanlar hele hiç konuşmasın. Boykot olursa en fazla şu kadara kadar düşer yazmışım. Düşmez demedim. Kart stokları geldikçe ve 5000 serisi 4000 serisine baskın üstünlük kuramadığı için yaşanan hayal kırıklığını düşünürsek elbette fiyatlar düşecek.. Ama 30-32 binlere değil. 10 gün önce dolar 36 liraydı. Şu anda 36.50 lerde.Kur artma eğilimindeyken indirimle 31-32 binler ancak hayal olur.Enflasyonist ortamda mal her zaman alanın yanına kar olarak kalır..3 ay önce 42-44 bine 4080 alınırken şu anda fiyatlar 55-60 bandına çıktı.Piyasayı önce siz öğrenin sonra konuşun.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmetcan
Çoluk çocuk bize bu yaşta bi zahmet piyasayı öğretmesin ya. Bu ekran kartlarını ithal eden yönetici arkadaşlarım var. MSRP fiyatına gümrük vergisi eklemeden hesap yapanlar hele hiç konuşmasın. Boykot olursa en fazla şu kadara kadar düşer yazmışım. Düşmez demedim. Kart stokları geldikçe ve 5000 serisi 4000 serisine baskın üstünlük kuramadığı için yaşanan hayal kırıklığını düşünürsek elbette fiyatlar düşecek.. Ama 30-32 binlere değil. 10 gün önce dolar 36 liraydı. Şu anda 36.50 lerde.Kur artma eğilimindeyken indirimle 31-32 binler ancak hayal olur.Enflasyonist ortamda mal her zaman alanın yanına kar olarak kalır..3 ay önce 42-44 bine 4080 alınırken şu anda fiyatlar 55-60 bandına çıktı.Piyasayı önce siz öğrenin sonra konuşun.
Gümrük Fiyatını Göz ardı ettiği mi kim söyledi????

Ben Msrp fiyatına Göre artış oranı'nı yazdım.
Sana Kim Benim Gümrük şu Bu vs. Çıkardıktan sonra Satıcı'nın zam oranını yazdığımı söyledi yani msrp fiyatına gelen zam diye yazdım oraya o kadar
Keşke Sende önce okuduğunu anlayabilsen

Ayrıca O GPU'lar Avrupa'da vs. üretilmiyor farkındasın değil mi ?? Yani Onlar'da bizim ile aynı vergiyi ödüyorlar GPU'lar'da

Bu arada Şimdi aklıma geldi'de Sen ne gümrük vergisinden bahsediyorsun ???? Türkiye GPU'lardan gümrük vergisi almıyor Sadece %20KDV alıyor AB birliği'de %20 KDV alıyor Aynı
Bide bunu yapan arkadaslarım. Var diyorsun 😂 Az araştır Özelliklede 1 milyon yazılımcı projesinden sonra PC bilesenlerinden Sadece KDV Alınmaya başladı yada zaten öyleydi her neyse
(Şahsi olarak Getirilen GPU'lar'da Ekstra vergiler vs. Olabilir o ayrı ben firmalardan bahsediyorum)

Neyse gelelim fiyata ben RTX 5070Tİ
30-31K'ya düşecek demedim zaten ama TR'de Olması gereken fiyat 37K falan

BU arada Umarım Farkındasındır Nvidia'nın tavsiye edilen Msrp Fiyatı Son kullanıcının ödeyeceği fiyat yani aslında msrp değeri 549$ Olan RTX 5070 mesela Asus/MSI'a vs. 450-490 dolara falan gidiyor

Not: Gpu'dan Sadece KDV alınıyor'u Devletin kendi resmi kaynaklarına göre söyledim Eğer hiç bir şekilde internetten belirtmedikleri vergiler alınıyorsa O zaman Onu'da İspatla O konu'da özür dilerim sorun yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erdem Ayan
Adamlar 5070 ti satılsın diye 1 hafta içinde 4070 ti süper fiyatlarını arttırmışlar cidden şaka gibiler.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,282
İsim
eyyüb
Gümrük Fiyatını Göz ardı ettiği mi kim söyledi????

Ben Msrp fiyatına Göre artış oranı'nı yazdım.
Sana Kim Benim Gümrük şu Bu vs. Çıkardıktan sonra Satıcı'nın zam oranını yazdığımı söyledi yani msrp fiyatına gelen zam diye yazdım oraya o kadar
Keşke Sende önce okuduğunu anlayabilsen

Ayrıca O GPU'lar Avrupa'da vs. üretilmiyor farkındasın değil mi ?? Yani Onlar'da bizim ile aynı vergiyi ödüyorlar GPU'lar'da

Bu arada Şimdi aklıma geldi'de Sen ne gümrük vergisinden bahsediyorsun ???? Türkiye GPU'lardan gümrük vergisi almıyor Sadece %20KDV alıyor AB birliği'de %20 KDV alıyor Aynı
Bide bunu yapan arkadaslarım. Var diyorsun 😂 Az araştır Özelliklede 1 milyon yazılımcı projesinden sonra PC bilesenlerinden Sadece KDV Alınmaya başladı yada zaten öyleydi her neyse
(Şahsi olarak Getirilen GPU'lar'da Ekstra vergiler vs. Olabilir o ayrı ben firmalardan bahsediyorum)

Neyse gelelim fiyata ben RTX 5070Tİ
30-31K'ya düşecek demedim zaten ama TR'de Olması gereken fiyat 37K falan

BU arada Umarım Farkındasındır Nvidia'nın tavsiye edilen Msrp Fiyatı Son kullanıcının ödeyeceği fiyat yani aslında msrp değeri 549$ Olan RTX 5070 mesela Asus/MSI'a vs. 450-490 dolara falan gidiyor

Not: Gpu'dan Sadece KDV alınıyor'u Devletin kendi resmi kaynaklarına göre söyledim Eğer hiç bir şekilde internetten belirtmedikleri vergiler alınıyorsa O zaman Onu'da İspatla O konu'da özür dilerim sorun yok
önce elini hinatadan çek sonra konuş :D
inş düşer diye umut ediyoruz bu kartları getiren genelde fatura düşük gösterip getiriyor buna rağmen ülkeye geçiriyor parakendeci biliyorum fatura düşük kesip veriyoruz veya kesmiyoruz diyor kalanını kendileri hallediyor diyor kısaca sahte fatura olayı dolu bu ülkede büyük firmalar dağil kestikleri faturalar çok şeyler dönüyor ürünler çok uygun geliyor baya bir kar koyuyorlar kısaca gerçek anlamda keriz sirkeliyorlar.
vergi kaçıran firmalar millete kol gibi fiyattan sokuyor kart fiyatları düşmezse 4-5 ay içinde güzel fiyata gelmez ise almayı düşünmüyorum amd dönücem iyi yada kötü fark etmez uygun olsun yeter.
bu ülkede denetim yok desek yeridir kar orana max %15 gibi kısıtlamasa gelse süper olur yurt dışından toptancılar pahalı getiriyor diyenler sahte hesaptır.
penta indeks vb satıcılar tek pahalı satıyor onlardan belli başlı firmalar toplu ürün alarak ucuz oluyor ihthal gelen bütün ürünler çok ucuz geliyor pahalı geliyor diyen yalan söylüyor kesinlikle stok çoğaldımı dolar faiş fiyatta artmazsa kesinlikle ucuz olucak ihtiyaçlar çok azaldı çünkü kimse uçak kaldırmıyor millet altı üstü genel olarak oyun oynuyor.
satış düştümü kimse kartın turşunun kurmayacak mecbur fiyat düşücek.
e-ticaret satışları yerle bir oldu.

Son düzenleme:

Falcon78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Sezer
Almayın fiyatlar inecek yok stok bitti kapış kapış gidiyor bir daha bulunmaz falan inanmayın hatta amd'nin lansmanından sonra daha da dip fiyatlar göreceğiz. amd güzel kartlarla geliyor.

perşembe akşamı 48'den başlattılar ne hikmetse 44'e düşürdüler demek ki 44'ten de çıkartabiliyorlarmış. palit inno zotac gainward galax gibi modeller 39-40 bantlarına ister istemez gelecek yoksa alan olmaz

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmetcan
önce elini hinatadan çek sonra konuş :D
inş düşer diye umut ediyoruz bu kartları getiren genelde fatura düşük gösterip getiriyor buna rağmen ülkeye geçiriyor parakendeci biliyorum fatura düşük kesip veriyoruz veya kesmiyoruz diyor kalanını kendileri hallediyor diyor kısaca sahte fatura olayı dolu bu ülkede büyük firmalar dağil kestikleri faturalar çok şeyler dönüyor ürünler çok uygun geliyor baya bir kar koyuyorlar kısaca gerçek anlamda keriz sirkeliyorlar.
vergi kaçıran firmalar millete kol gibi fiyattan sokuyor kart fiyatları düşmezse 4-5 ay içinde güzel fiyata gelmez ise almayı düşünmüyorum amd dönücem iyi yada kötü fark etmez uygun olsun yeter.
bu ülkede denetim yok desek yeridir kar orana max %15 gibi kısıtlamasa gelse süper olur yurt dışından toptancılar pahalı getiriyor diyenler sahte hesaptır.
penta indeks vb satıcılar tek pahalı satıyor onlardan belli başlı firmalar toplu ürün alarak ucuz oluyor ihthal gelen bütün ürünler çok ucuz geliyor pahalı geliyor diyen yalan söylüyor kesinlikle stok çoğaldımı dolar faiş fiyatta artmazsa kesinlikle ucuz olucak ihtiyaçlar çok azaldı çünkü kimse uçak kaldırmıyor millet altı üstü genel olarak oyun oynuyor.
satış düştümü kimse kartın turşunun kurmayacak mecbur fiyat düşücek.
e-ticaret satışları yerle bir oldu.
Ne anlatıyon sen Karımın üzerinden elimi çekip çekmeyeceğimi sana mı Soracam😁

Bir nevi benim dediklerimi Özetlemişsin işte gelde bunu insanlara anlat Hepsi 1 fake hesabın (firmaların Yönettiği) deriklerine kanıyor peşinden sürükleniyor Çünkü...⬇️

Yani adamlara ne desem anlamıyor Bhayır benim anlamadığım halka'tan vs. O kadar para koparmaya çalışan
Koskoca Google milyon dolarlar ceza kesen Devlet Neden PC firmalarına'da ceza kesmiyor 🤔🤔🤔

Ya Hadi diyelim Ben salağım ** Koskoca Nvidia Türkiye için açıkladığı Fiyatları Sence Cart Curt vergisi vs. fiyayları eklemeden Mi yazıyor ** adamlar şuan dünya'nın en değerli Firması tek tek Her şeyi hesaplıyorlar, ama yok bizim halkımız yıllardır bu işi yapan Nvidia'dan daha İyi biliyorlar.

1740389132010.jpeg

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL
3 ay önce 21K'ya ASUS Dual RX 7800 XT alan aklımı seveyim. Nvidia'da gitsin şimdi abartılı balon kartlarını başkalarına satsın.

Tabii işi yapay zeka ya da render olan insanları ayrı tutuyorum.

Top Bottom