Neler Yeni

Yardım Palit RTX 3060 82 Derece

Caelius

80+ Silver
Aynı ekran kartı arkadaşımda var o da ısınmasından şikayetçi ama sizin işlemci de çok ısınmış garantiye göndersen pek bişey yapacaklarını sanmıyorum
Hocam islemci r5 3600 stok fan var o normal diye dusunuyorum gow ultra ayarlarda
Ekran kartinin termal pedlerini ve macununu değistir eğer olmuyosa garanti belgesi elinde oldugu surece iade edebilirsin ki 2 yil garantisi varsa
Hocam sanirim garanti iptal oluyor oyle yapinca

Berkarda

80+ Silver
Benim YouTuber arkaşımdada var ısınma falan yok kasa yada termal macun alakalı olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Batuhan Aslan
bende pny 3060 var hiç bu kadar ısınmıyor

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Önce işlemcine soğutucu al. Geçici çözüm olarak fan hızı yükselt. Ses olarak rahatsız eder ama ısı düşer biraz. Kasa içi temizliğini yap. Kasa içindeki hava akışına dikkat et

LethaX

80+ Bronze
Önce işlemcine soğutucu al. Geçici çözüm olarak fan hızı yükselt. Ses olarak rahatsız eder ama ısı düşer biraz. Kasa içi temizliğini yap. Kasa içindeki hava akışına dikkat et
3000 rpm de kart termal pedlerde felan sorun olabilir bence ya

Caelius

80+ Silver
hocam islemci icin arctic alicaktim tam aliyordum birden fiyatlar artti alamadim
Mesaj otomatik birleştirildi:

3000 rpm de kart termal pedlerde felan sorun olabilir bence ya
hocam nasil cozerim problemi bilmiyorum ya

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
943
İsim
Ali Efe
Geçen sene Ağustos ayında aynı ekran kartı ve i5 10600'lü sistem almıştım ve 4 gün sonra iade etmiştim, 85 derece oluyordu. Aralık'a kadar dişimi sıkıp VOK FRIDAY alabildim ama sen biraz geç kalmışsın sanki iade etmek için :D
Değerler iyi değil ama normal senlik bir sıkıntı yok

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
arkadaslar iki sayfa niye mesaj yazilmis burada termal macun yenilicek oldu bitti :D zaten 1 sene garantisi kalmis kartin 1 senede bozulma ihtimali %1 falan

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Arkadaslar anormal degil mi bu sicaklik ne yapmam lazim sistemi gecen sene agustosun sonunda game garajdan aldim

Alıntıyı görüntüle
işlemcinin ve ekran kartının sıcakları kasanın içerisinde olduğu için birbirlerini ekstradan ısıtıyorlar işlemci için sıvı soğutma alabilirsin birde kasanın camını açıpta kullanabilirsin

Caelius

80+ Silver
arkadaslar iki sayfa niye mesaj yazilmis burada termal macun yenilicek oldu bitti :D zaten 1 sene garantisi kalmis kartin 1 senede bozulma ihtimali %1 falan
Hocam yuzde 1 denk gelirse ne yapcam

işlemcinin ve ekran kartının sıcakları kasanın içerisinde olduğu için birbirlerini ekstradan ısıtıyorlar işlemci için sıvı soğutma alabilirsin birde kasanın camını açıpta kullanabilirsin
Hocam arctic freezer duo alicaktim fiyatlar birden artti alamadim

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Hocam yuzde 1 denk gelirse ne yapcam

Hocam arctic freezer duo alicaktim fiyatlar birden artti alamadim
sen şimdilik kasanın camını çıkar öyle kullan sıcaklık bayağı bi düşer sonucu yazın sonra buraya

Top Bottom