Yardım Palit RTX 3060 82 Derece

Aynı ekran kartı arkadaşımda var o da ısınmasından şikayetçi ama sizin işlemci de çok ısınmış garantiye göndersen pek bişey yapacaklarını sanmıyorum
Hocam islemci r5 3600 stok fan var o normal diye dusunuyorum gow ultra ayarlarda
Ekran kartinin termal pedlerini ve macununu değistir eğer olmuyosa garanti belgesi elinde oldugu surece iade edebilirsin ki 2 yil garantisi varsa
Hocam sanirim garanti iptal oluyor oyle yapinca

Benim YouTuber arkaşımdada var ısınma falan yok kasa yada termal macun alakalı olabilir

Önce işlemcine soğutucu al. Geçici çözüm olarak fan hızı yükselt. Ses olarak rahatsız eder ama ısı düşer biraz. Kasa içi temizliğini yap. Kasa içindeki hava akışına dikkat et

Önce işlemcine soğutucu al. Geçici çözüm olarak fan hızı yükselt. Ses olarak rahatsız eder ama ısı düşer biraz. Kasa içi temizliğini yap. Kasa içindeki hava akışına dikkat et
3000 rpm de kart termal pedlerde felan sorun olabilir bence ya

hocam islemci icin arctic alicaktim tam aliyordum birden fiyatlar artti alamadim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

3000 rpm de kart termal pedlerde felan sorun olabilir bence ya
hocam nasil cozerim problemi bilmiyorum ya

Geçen sene Ağustos ayında aynı ekran kartı ve i5 10600'lü sistem almıştım ve 4 gün sonra iade etmiştim, 85 derece oluyordu. Aralık'a kadar dişimi sıkıp VOK FRIDAY alabildim ama sen biraz geç kalmışsın sanki iade etmek için :D
Değerler iyi değil ama normal senlik bir sıkıntı yok

arkadaslar iki sayfa niye mesaj yazilmis burada termal macun yenilicek oldu bitti :D zaten 1 sene garantisi kalmis kartin 1 senede bozulma ihtimali %1 falan

Arkadaslar anormal degil mi bu sicaklik ne yapmam lazim sistemi gecen sene agustosun sonunda game garajdan aldim

Alıntıyı görüntüle
işlemcinin ve ekran kartının sıcakları kasanın içerisinde olduğu için birbirlerini ekstradan ısıtıyorlar işlemci için sıvı soğutma alabilirsin birde kasanın camını açıpta kullanabilirsin

arkadaslar iki sayfa niye mesaj yazilmis burada termal macun yenilicek oldu bitti :D zaten 1 sene garantisi kalmis kartin 1 senede bozulma ihtimali %1 falan
Hocam yuzde 1 denk gelirse ne yapcam

işlemcinin ve ekran kartının sıcakları kasanın içerisinde olduğu için birbirlerini ekstradan ısıtıyorlar işlemci için sıvı soğutma alabilirsin birde kasanın camını açıpta kullanabilirsin
Hocam arctic freezer duo alicaktim fiyatlar birden artti alamadim

Hocam yuzde 1 denk gelirse ne yapcam

Hocam arctic freezer duo alicaktim fiyatlar birden artti alamadim
sen şimdilik kasanın camını çıkar öyle kullan sıcaklık bayağı bi düşer sonucu yazın sonra buraya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,716
Üyeler
197,259
Son üye
erniysk
Geri