Neler Yeni

Yardım Palit Rtx 3070 Gaming Pro alınır mı 2.el

Can...

80+ Platinum
Temiz gibi duruyor fatura yi kontrol et garanti etiketi de üstünde furmark yap 25dk tam yükte 8xmsaa vs
alcam da şuda var 2 ay sonra sistem toplancak şimdi bir çok parçayı alcam zaten yakında işlemci ram de alırım ekran kartı sürekli düşebiliyor fiyatları ondan emin olamıyorum alırım haftaya düşer ondan
Mesaj otomatik birleştirildi:

uğur kaplan yukarda attım :D

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,605
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
alcam da şuda var 2 ay sonra sistem toplancak şimdi bir çok parçayı alcam zaten yakında işlemci ram de alırım ekran kartı sürekli düşebiliyor fiyatları ondan emin olamıyorum alırım haftaya düşer ondan

uğur kaplan yukarda attım :D
İkinci el mi Alican sadece ekran kartıni

milenix

80+ Gold
mining yapıldı diye kartta sorun çıkmaz eğer bilgili ise kart bir gram zarar görmez bilgisiz biriyse kartın içinden geçer testleri yap sorunsuzsa al

Can...

80+ Platinum
İkinci el mi Alican sadece ekran kartıni
aynn ekran kartı ikinci el sadece
gerisi şöyle
ryzen 5 5600
gigabyte b550 aorus elite v2
pny xlr8 2x8 rgb ram
kingston nv2 ssd
rtx 3070
nzxt c650
nzxt h510 flow
yada lian li lan cool 205 mesh
sistem böyle olacak muhtemelen ekran kartı 3060 alacaktım vazgeçtim sarmaz diye :D

@DerratiX @Kürşat Kütükçü @milenix
Arkadaşa yazdım tekrar dedim test şansımız varmı var dedi kart normalde 65 derece geçmedi dedi ama şuan 85 görüyor macun bakımı gerekli dedi altında bir şey aramak gerekir mi acep

Son düzenleme:

milenix

80+ Gold
aynn ekran kartı ikinci el sadece
gerisi şöyle
ryzen 5 5600
gigabyte b550 aorus elite v2
pny xlr8 2x8 rgb ram
kingston nv2 ssd
rtx 3070
nzxt c650
nzxt h510 flow
yada lian li lan cool 205 mesh
sistem böyle olacak muhtemelen ekran kartı 3060 alacaktım vazgeçtim sarmaz diye :D

@DerratiX @Kürşat Kütükçü @milenix
Arkadaşa yazdım tekrar dedim test şansımız varmı var dedi kart normalde 65 derece geçmedi dedi ama şuan 85 görüyor macun bakımı gerekli dedi altında bir şey aramak gerekir mi acep
garip en son macun değişimi ne zaman yapılmış?

Can...

80+ Platinum
garip en son macun değişimi ne zaman yapılmış?
İçi açılmamış bu arada yanlış okumuşum aynısından varmış ona bakım yapmış o 65 derece geçmiyor Muş bunu da içi açılmasın diye ellememis yeni bir konu açtım ona bakarmisin bi başka kart buldum

Top Bottom