Palit RTX 5060 Ti Infinity 3 alınır mı ?

KIRKY

80+
Reaksiyon skoru
128
Şuan sanırım en uygun fiyatlı ve 16GB olan 5060ti modeli Palit Infinity baktığım kadarıyla. Bu firmanın köklü bir firma olduğunu eskilerden biliyorum lakin işte insan bir tereddüt etmiyor da değil. Plakanın plastik olduğu söylenmişti bu sorun yaratır mı acaba ve aramızda kullanan var mı alıp, soğutmasında ve fan sesinde bir problem yaşatır mı ve bu fiyat bandında alınır mı sizce ?

Şuan sanırım en uygun fiyatlı ve 16GB olan 5060ti modeli Palit Infinity baktığım kadarıyla.
Diğer modellerden çokta farkı yok açıkçası.

Arka plaka plastik ama fiyat için kabul edilebilir, ısınacak bir kart mi? Hayır. Ama 23 vermişken 29dan 5070 çok daha sağlıklı olur bütçe varsa yoksa palit alabilirsiniz.

Şuan sanırım en uygun fiyatlı ve 16GB olan 5060ti modeli Palit Infinity baktığım kadarıyla. Bu firmanın köklü bir firma olduğunu eskilerden biliyorum lakin işte insan bir tereddüt etmiyor da değil. Plakanın plastik olduğu söylenmişti bu sorun yaratır mı acaba ve aramızda kullanan var mı alıp, soğutmasında ve fan sesinde bir problem yaşatır mı ve bu fiyat bandında alınır mı sizce ?

Hocam 4060 ti ekran kartını kullanıyorum aynı markanın canavar gibi bana mısın demiyor. Ekstra ısınma vs. gibi sorun da hiç yaşamadım ayrıca 2k çözünürlükte.

Arka plaka plastik ama fiyat için kabul edilebilir, ısınacak bir kart mi? Hayır. Ama 23 vermişken 29dan 5070 çok daha sağlıklı olur bütçe varsa yoksa palit alabilirsiniz.
29k verilecekse açıkçası RX 9700 alınabilir oyun içinse.

22K ya bile ben çok derken siz 29-30K lık 9070 ten dem vurmuşsunuz :) Tabi ki gönül ister 9070 almak lakin aradaki 7-8k lık farkla güzel bir PSU alma niyetim var o yüzden 22K dan ötesine maalesef geçemiyorum.

@Senoly bilmemek ayıp değil öğrenmen için paylaşayım :D

Yani gördüğün üzere rx 9070 240hz 2k cs de patlıyor :D Latency kimde iyi? Nvidia da. Kimin bellek sıcaklıkları fix min 80? Amd. 9070'i geçtim 9070 xt bile zorlanıyor cs2 gibi rekabetçi oyunlarda zaten reflex 2 ile rekabet edecek bir şeyleri de yok şuan reflex 2 den sonra bir çok oyuncu neden beni koşarak vuruyorlar lafını bolca zikredecek :D ben tarafsız davranmak istiyorum ama görünen köy kılavuz istemez. Hikayeli oyunlar için amd alabilirsiniz neden olmasın.

Yani gördüğün üzere rx 9070 240hz 2k cs de patlıyor :D Latency kimde iyi? Nvidia da. Kimin bellek sıcaklıkları fix min 80? Amd. 9070'i geçtim 9070 xt bile zorlanıyor cs2 gibi rekabetçi oyunlarda zaten reflex 2 ile rekabet edecek bir şeyleri de yok şuan reflex 2 den sonra bir çok oyuncu neden beni koşarak vuruyorlar lafını bolca zikredecek :D ben tarafsız davranmak istiyorum ama görünen köy kılavuz istemez. Hikayeli oyunlar için amd alabilirsiniz neden olmasın.
anti lag 2.0 var reflex 2 rakibi olarak.

Anit lag 2.0 reflex 1 ile denk olmaya çalışıyor 2 ile rakip değil.
oyundan oyuna değişiyor rakipler , hemen hemen aynı performansı veriyorlar tek sorun anti lag 2.0 bütün oyunlarda yok.

oyundan oyuna değişiyor rakipler , hemen hemen aynı performansı veriyorlar tek sorun anti lag 2.0 bütün oyunlarda yok.
Reflex ile denk gelmeye yaklaşıyor reflex 2 daha zaten çıkmadı rakibi de değil maalesef anti lag 2.0 yinede kaynak bırakayım.

Dediğiniz gibi her oyunda olmaması zaten bir eksi iken reflexe anca yetişmiş olması üzücü kısa bir google ile anti lag 1 de ne kadar geride olduklarını görebilir daha sonra düşürdükleri miktarı üstüne ekleyebilirsiniz reflex 2 tanıtıldığı şekilde çıkarsa maalesef rakip olamaz

Hocam niye bu kadar ispatlamaya ihtiyaç hissettiniz anlamadım, söylediğiniz "hikayeli" sözcüğüne güldüm ben başka bir şeyi kast ediyorsunuz sandım sadece. Tamam CS 2'de çok iyiymiş ne deyim yani :)

Geri