Palit rtx 5080 ısınma sorunu

XmaxxD

80+
Reaksiyon skoru
5
arkadaşlar sistemi yeni topladım 4k god of war oynuyorum dlss falan yok saf güç oldukça akıcı ekran kartı 67 dereceleri görüyor. normal diyeceksiniz
ama işte ortam sıcaklığı 7 derece
oda 7 dereceydi
bu normal mi

arkadaşlar sistemi yeni topladım 4k god of war oynuyorum dlss falan yok saf güç oldukça akıcı ekran kartı 67 dereceleri görüyor. normal diyeceksiniz
oda 7 dereceydi
bu normal mi
evet normal.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hangi model bu arada ?

oda 7 dereceydi
bu normal mi
Oda sıcaklığının ekran kartına etkisi +3 , -3 bilemedin +4 , -4 derecedir. Öyle muazzam fark teşkil etmez. 7 derecede 67 derece çalışıyorsa 25 derecede taş çatlasın 70 çalışır. Elektronik cihazların ısınma mantığını dış ortama çok bağlıyorsunuz. Ayrıca 4k oyun oynayıp saf güçte 67 derece palit markası için muazzam bir değer. Bence sende takıntı mevcut o yüzden bu miktara taktın.

oda 7 dereceydi
bu normal mi
nasıl 7 derece ya :D

oda 7 dereceydi
bu normal mi
giriş seviyesi ise normal

Oda sıcaklığının ekran kartına etkisi +3 , -3 bilemedin +4 , -4 derecedir. Öyle muazzam fark teşkil etmez. 7 derecede 67 derece çalışıyorsa 25 derecede taş çatlasın 70 çalışır. Elektronik cihazların ısınma mantığını dış ortama çok bağlıyorsunuz. Ayrıca 4k oyun oynayıp saf güçte 67 derece palit markası için muazzam bir değer. Bence sende takıntı mevcut o yüzden bu miktara taktın.
7 derecede boyle calisiyorsa 27 derecede
20 derece daha sicak calisir diye düşünmüştüm

Hocam nerede yaşıyorsun iglodan falan mı bağlandın oyuna :kekw:

sobayı yakmadım montla oturup oynuyordum

giriş seviyesi ise normal
havalar sicak olduğunda 85 dereceyi geçer diye hesap yapmıştım
bilmiyorum göreceğiz

4070ti %99 kullanımda 285 watta 66, oyunlarda 63 görüyorum. 360 watt kartta 67 çok iyi.

Öncelikle 7 derecede oyun oynayan koca yürekli arkadaşımızı alkışlamamız lazım bence :)

Geri