evet normal.arkadaşlar sistemi yeni topladım 4k god of war oynuyorum dlss falan yok saf güç oldukça akıcı ekran kartı 67 dereceleri görüyor. normal diyeceksiniz
ama işte ortam sıcaklığı 7 derece
oda 7 dereceydi
bu normal mi
hangi model bu arada ?evet normal.
Oda sıcaklığının ekran kartına etkisi +3 , -3 bilemedin +4 , -4 derecedir. Öyle muazzam fark teşkil etmez. 7 derecede 67 derece çalışıyorsa 25 derecede taş çatlasın 70 çalışır. Elektronik cihazların ısınma mantığını dış ortama çok bağlıyorsunuz. Ayrıca 4k oyun oynayıp saf güçte 67 derece palit markası için muazzam bir değer. Bence sende takıntı mevcut o yüzden bu miktara taktın.arkadaşlar sistemi yeni topladım 4k god of war oynuyorum dlss falan yok saf güç oldukça akıcı ekran kartı 67 dereceleri görüyor. normal diyeceksiniz
oda 7 dereceydi
bu normal mi
Hocam nerede yaşıyorsun iglodan falan mı bağlandın oyunaoda 7 dereceydi
haykırdım yeminedekrmHocam nerede yaşıyorsun iglodan falan mı bağlandın oyuna
nasıl 7 derece yaarkadaşlar sistemi yeni topladım 4k god of war oynuyorum dlss falan yok saf güç oldukça akıcı ekran kartı 67 dereceleri görüyor. normal diyeceksiniz
oda 7 dereceydi
bu normal mi
Yani burada odanın derecesi dışında her şey normal. Son cümleni şu şekil alırsak soru daha mantıklı geliyor. "oda 7 dereceydi , bu normal mi ?" Hayır normal değil.ortam sıcaklığı 7 derece
oda 7 dereceydi
bu normal mi
sobalı ev soba yakmadımYani burada odanın derecesi dışında her şey normal. Son cümleni şu şekil alırsak soru daha mantıklı geliyor. "oda 7 dereceydi , bu normal mi ?" Hayır normal değil.
200k lik sistem var sobalı ev soba yakmadımnasıl 7 derece ya![]()
giriş seviyesi ise normalarkadaşlar sistemi yeni topladım 4k god of war oynuyorum dlss falan yok saf güç oldukça akıcı ekran kartı 67 dereceleri görüyor. normal diyeceksiniz
oda 7 dereceydi
bu normal mi
7 derecede boyle calisiyorsa 27 derecedeOda sıcaklığının ekran kartına etkisi +3 , -3 bilemedin +4 , -4 derecedir. Öyle muazzam fark teşkil etmez. 7 derecede 67 derece çalışıyorsa 25 derecede taş çatlasın 70 çalışır. Elektronik cihazların ısınma mantığını dış ortama çok bağlıyorsunuz. Ayrıca 4k oyun oynayıp saf güçte 67 derece palit markası için muazzam bir değer. Bence sende takıntı mevcut o yüzden bu miktara taktın.
sobayı yakmadım montla oturup oynuyordumHocam nerede yaşıyorsun iglodan falan mı bağlandın oyuna![]()
havalar sicak olduğunda 85 dereceyi geçer diye hesap yapmıştımgiriş seviyesi ise normal
4070ti %99 kullanımda 285 watta 66, oyunlarda 63 görüyorum. 360 watt kartta 67 çok iyi.
palitevet normal.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hangi model bu arada ?