Neler Yeni

Papara Black Card hakkında soru

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Bugün kartıma 20 tl yatıracak iken ücret keseceğini görüp iptal ettim. Kartı aldığınızdan itibaren ilk 5 işlem mi ücretsiz yoksa aylık olarak mı ilk 5 işlem?

Tankman

80+ Bronze
Bu zamana kadar papara benden para yatırma işlemlerinde hiç para kesmedi denizbank atm sini kullanıyorum

Bugün kartıma 20 TL yatıracak iken ücret keseceğini görüp iptal ettim. Kartı aldığınızdan itibaren ilk 5 işlem mi ücretsiz yoksa aylık olarak mı ilk 5 işlem?
ilk 5 işlem olmadığı kesin gibi bir şey
ilk kez duyuyorum para kestiğini 20 liradan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bugün kartıma 20 TL yatıracak iken ücret keseceğini görüp iptal ettim. Kartı aldığınızdan itibaren ilk 5 işlem mi ücretsiz yoksa aylık olarak mı ilk 5 işlem?
baktım bu ay 500 liradan fazla yatırdıysanız 20 liraya para kesebilir

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Konu açılmışken sorayım agalar ben kartı aldım iptal edildi diye bildirim gelmiş uygulamadan gördüm gönderdiler aslında geç geldi sonra Aktif edemiyorum da para yatırmak istesem banka tarafından kabul edilmiyor ne yapmam gerek ? Müşteri hizmetleri halleder mi ?

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu zamana kadar papara benden para yatırma işlemlerinde hiç para kesmedi denizbank atm sini kullanıyorum
Hocam şaşırıp yan yana 4 ATM den denedim. Hepsi aynı idi.

ilk 5 işlem olmadığı kesin gibi bir şey
ilk kez duyuyorum para kestiğini 20 liradan

baktım bu ay 500 liradan fazla yatırdıysanız 20 liraya para kesebilir
Hocam toplasanız o kadar yatırmamışımdır 1 yıl oldu. Sadece oyun almak için kullanıyorum Steam' den.

Konu açılmışken sorayım agalar ben kartı aldım iptal edildi diye bildirim gelmiş uygulamadan gördüm gönderdiler aslında geç geldi sonra Aktif edemiyorum da para yatırmak istesem banka tarafından kabul edilmiyor ne yapmam gerek ? Müşteri hizmetleri halleder mi ?
Denemek lazım bu konuda bir bilgim yok.

Hocam toplasanız o kadar yatırmamışımdır 1 yıl oldu. Sadece oyun almak için kullanıyorum Steam' den.

ilk kez duydum hocam bilemeyeceğim

Tankman

80+ Bronze

knk valla dediğim gibi 2 senedir falan kullanıyorum daha 1 kuruş para kesmedi

BurakAkgn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Burak Akgün
papara da işlem ücreti almıyor diye biliyorum işlem yaptıgınız bankayla ilgilidir büyük ihtimalle

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Hepinize teşekkür ediyorum. Yarın birdana deneyeceğim artık. Olmadı müşteri hizmetleri ile konuşacağız.

Zechion

80+ Silver
Her ay ilk 5 işlem ücretsiz yani aylık olarak ilk 5 işleminiz ücretsiz. Tabi bu para yatırdığınız bankaya göre vb. diğer şeylere göre değişiklik gösterebilir.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,377
İsim
Diyarhan
Ayda 5 defa 500tl ye kadar kartla işlem ücretsiz. Kartsız işlem ücreti çok fazla yani ihtiyacın olmadığı zaman kartsız işlem ile kullan.

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Top Bottom