ilk 5 işlem olmadığı kesin gibi bir şeyBugün kartıma 20 TL yatıracak iken ücret keseceğini görüp iptal ettim. Kartı aldığınızdan itibaren ilk 5 işlem mi ücretsiz yoksa aylık olarak mı ilk 5 işlem?
baktım bu ay 500 liradan fazla yatırdıysanız 20 liraya para kesebilirBugün kartıma 20 TL yatıracak iken ücret keseceğini görüp iptal ettim. Kartı aldığınızdan itibaren ilk 5 işlem mi ücretsiz yoksa aylık olarak mı ilk 5 işlem?
Ben 1 senedir kullanıyom 27 işlem sonra 2 TL kesti dahada kesmediBugün kartıma 20 TL yatıracak iken ücret keseceğini görüp iptal ettim. Kartı aldığınızdan itibaren ilk 5 işlem mi ücretsiz yoksa aylık olarak mı ilk 5 işlem?
Hocam şaşırıp yan yana 4 ATM den denedim. Hepsi aynı idi.Bu zamana kadar papara benden para yatırma işlemlerinde hiç para kesmedi denizbank atm sini kullanıyorum
Hocam toplasanız o kadar yatırmamışımdır 1 yıl oldu. Sadece oyun almak için kullanıyorum Steam' den.ilk 5 işlem olmadığı kesin gibi bir şey
ilk kez duyuyorum para kestiğini 20 liradan
Mesaj otomatik birleştirildi:
baktım bu ay 500 liradan fazla yatırdıysanız 20 liraya para kesebilir
Denemek lazım bu konuda bir bilgim yok.Konu açılmışken sorayım agalar ben kartı aldım iptal edildi diye bildirim gelmiş uygulamadan gördüm gönderdiler aslında geç geldi sonra Aktif edemiyorum da para yatırmak istesem banka tarafından kabul edilmiyor ne yapmam gerek ? Müşteri hizmetleri halleder mi ?
ilk kez duydum hocam bilemeyeceğimHocam şaşırıp yan yana 4 ATM den denedim. Hepsi aynı idi.
Hocam toplasanız o kadar yatırmamışımdır 1 yıl oldu. Sadece oyun almak için kullanıyorum Steam' den.
Denemek lazım bu konuda bir bilgim yok.
knk valla dediğim gibi 2 senedir falan kullanıyorum daha 1 kuruş para kesmediHocam şaşırıp yan yana 4 ATM den denedim. Hepsi aynı idi.
Hocam toplasanız o kadar yatırmamışımdır 1 yıl oldu. Sadece oyun almak için kullanıyorum Steam' den.
Denemek lazım bu konuda bir bilgim yok.
papara da işlem ücreti almıyor diye biliyorum işlem yaptıgınız bankayla ilgilidir büyük ihtimalleBugün kartıma 20 TL yatıracak iken ücret keseceğini görüp iptal ettim. Kartı aldığınızdan itibaren ilk 5 işlem mi ücretsiz yoksa aylık olarak mı ilk 5 işlem?
Her ay ilk 5 işlem ücretsiz yani aylık olarak ilk 5 işleminiz ücretsiz. Tabi bu para yatırdığınız bankaya göre vb. diğer şeylere göre değişiklik gösterebilir.Bugün kartıma 20 TL yatıracak iken ücret keseceğini görüp iptal ettim. Kartı aldığınızdan itibaren ilk 5 işlem mi ücretsiz yoksa aylık olarak mı ilk 5 işlem?