Paparayı sözleşmeli bir şekilde 2018 yılından beri kullanıyorum. Hiçbir sıkıntısını yaşamadım, kendini o zamandan beri çok geliştirdi birçok özellik de geldi. Özellikle cashback özelliği çok iyi olmuş. Bir de IBAN gelirse tadından yenmez.
haydaa, IBAN ı olmaması kötü oldu yaPaparayı sözleşmeli bir şekilde 2018 yılından beri kullanıyorum. Hiçbir sıkıntısını yaşamadım, kendini o zamandan beri çok geliştirdi birçok özellik de geldi. Özellikle cashback özelliği çok iyi olmuş. Bir de IBAN gelirse tadından yenmez.
Hiçbir ön ödemeli kartta, karta özel sayılabilecek bir IBAN numarası bulunmaz.haydaa, IBAN ı olmaması kötü oldu ya
IBAN konusunu açayım ben yanlış anlatmak istemem, para yatır yerinden her bankaya özel IBAN var ve o IBAN no'sunu girerek TC kimlik numarasını da açıklamaya eklersen para geliyor. Fakat kendine özel bir IBAN'ın yok ve başka banka hesaplarına para atamıyorsun.haydaa, IBAN ı olmaması kötü oldu ya
hesap no su mu varHiçbir ön ödemeli kartta, karta özel sayılabilecek bir IBAN numarası bulunmaz.
750 tl ?Şu ana kadar kayda değer gördüğüm tek bir sıkıntısı var, o da 18 yaşının altındakilere aylık sadece 750 ₺ para transferi hakkı. Epey bir saçma bir özellik ama bunun haricinde kusurunu görmedim.
Öncesinde ininal kullanıyordum ve ona göre çooooook daha iyi.
Kendim kullanıyorum mükemmel.arkadaşım önerdi, bu karttan daha iyisi var mıdır veya önerebileceğiniz ?
ben 17 yaşındayım bende limit yok bu arada şunu da atlamayalım sözleşmeli hesap olmayıp onaylı hesaplarda geçerli.