bende bi 10 saniye sürsede girdi.Papara girebilen varmı? erişim engeli geldi gibi şeyler duydum giremiyorum şuanda.
giriliyor fakat ağır çalışıyor sanki.Papara girebilen varmı? erişim engeli geldi gibi şeyler duydum giremiyorum şuanda.
az önce karşıma çıktı anlık olarak erişim engeli geldi gibi bir şey yazıyordu deneyince ise girmedi girmemeye devam ediyorben girebiliyorum niyeki
giriliyor fakat ağır çalışıyor sanki.
.az önce karşıma çıktı anlık olarak erişim engeli geldi gibi bir şey yazıyordu deneyince ise girmedi girmemeye devam ediyor
şifre girince "VERİLER DOĞRU BİÇİMDE OKUNAMADI" hatası veriyor ne işaz önce karşıma çıktı anlık olarak erişim engeli geldi gibi bir şey yazıyordu deneyince ise girmedi girmemeye devam ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
Geç giriyor sadece. Sekmeler arası da yavaş. Nereden ne duydun var mı link ?
şifre girince "VERİLER DOĞRU BİÇİMDE OKUNAMADI" hatası veriyor ne iş
Ben de giremedim guncelleme vardi yaptim yine girmiyor bakim vardir belki bakalim girilir elbet
Alt yapı güncellemesi gün içi değil gece geç saatlerde yapılması gerekmez mi ? En yoğun saatte güncelleme yapılmaz. Güncelleme yaptıklarını düşünmüyorum.alt yapı güncellemesi yapıyolarmış video instada karşıma çıktı sağlam prim kastı gibi arkadaş.Papara çöktü mü? Papara neden girilmiyor, sorun mu var 7 Kasım Perşembe?
Papara uygulamasına giriş yapamayan kullanıcıların merak ettikleri arasında Papara çöktü mü? 7 Kasım Papara sorun mu var, neden çalışmıyor? soruları yer aldı. Uygulamaya giriş esnasında problem yaşanması üzerine Papara çöktü mü? 7 Kasım Papara sorun mu var, neden çalışmıyor? sorularına yanıt arandı.www.haberler.com