Neler Yeni

Papara Kart Alınır mı?

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Eymenarthur
Son olaylar durulana kadar papara kullanmayı bıraktım nays kullanıyorum şuan
hocam nays nasıl oluyor bir dogrulama gerekiyormu parayı atmden falanmı yukluyoruz sadece sanal kart galiba buda ininal papara gibi yükle harca degilmi

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
863
İsim
Musa Topçu
ne olayı var hocam ?
payfix ininal daki paralara bloke vs. Geldi denetim altındalar
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam nays nasıl oluyor bir dogrulama gerekiyormu parayı atmden falanmı yukluyoruz sadece sanal kart galiba buda ininal papara gibi yükle harca degilmi
Banka kartı gibi kullanıyorsunuz yaş sınırı ve doğrulama var doğrulama yapmazsan limit düşük oluyor

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Eymenarthur
payfix ininal daki paralara bloke vs. Geldi denetim altındalar

Banka kartı gibi kullanıyorsunuz yaş sınırı ve doğrulama var doğrulama yapmazsan limit düşük oluyor
Doğrulama yapmadan harcama yapiliyormu

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
863
İsim
Musa Topçu
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Oğuzhan
Limitler onaylı/onaysız hesaba göre değişiyor komisyonu yok

Ben ilk kullanmaya başladığımda yapılıyordu şuan değişti bilmiyorum yaş sınırıda var
En kârlısı hangisi hicam eize göre ona göre bir tercihte bulunim

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,117
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_
Sanal alışveriş için kart lazım, ne önerirsiniz?

Dostum eğer yaşın 18'den düşükse Papara'yı tercih edebilirsin ancak ailenin kontrolü altında olmalı kullanabilmen için. Herhangi bir işlem ücreti yok. Yaşın 18'den yüksekse herhangi bir bankanın kartını alabilirsin. İlla bir gelirinin olmasına gerek yok, her banka kart verir. Karta yükleme yaparsın ve yüklediğin miktarda harcarsın. EFT gibi işlemler için ücret ödersin sadece. Banka önerisi olarak İş Bankası, QNB Finansbank, Garanti BBVA, Ziraat tercih edilebilir.

sadece sanal kart

Nays'ın fiziksel kartı da mevcut.

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
795
İsim
Furkan Demirtaş
Alınır bazı yerlerde cashback veriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Oğuzhan
Dostum eğer yaşın 18'den düşükse Papara'yı tercih edebilirsin ancak ailenin kontrolü altında olmalı kullanabilmen için. Herhangi bir işlem ücreti yok. Yaşın 18'den yüksekse herhangi bir bankanın kartını alabilirsin. İlla bir gelirinin olmasına gerek yok, her banka kart verir. Karta yükleme yaparsın ve yüklediğin miktarda harcarsın. EFT gibi işlemler için ücret ödersin sadece. Banka önerisi olarak İş Bankası, QNB Finansbank, Garanti BBVA, Ziraat tercih edilebilir.

Nays'ın fiziksel kartı da mevcut.
18 yaşına girince alıcağım zatende banka kartları gelir istiyormuş onun harici versede 2.000 limitli kart veriyorlarmış en iyisi nays papara veya iyzicoya bakim ben şuan almicam zaten

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,200
İsim
Emre
18 yaşına girince alıcağım zatende banka kartları gelir istiyormuş onun harici versede 2.000 limitli kart veriyorlarmış en iyisi nays papara veya iyzicoya bakim ben şuan almicam zaten
bende papara ve nays var banka kartı çıkartmadım gerekte duymuyorum hocam ikisi yetiyor.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,117
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_

Onlar banka kartı değil kredi kartı. :) Banka kartına istediğin kadar yükleme yapabilirsin. Hesap kartı olarak geçer, hesabında ne kadar tutar varsa onu harcayabilirsin. Kredili kullanım sağlanmaz ve gelir aranmaz. Sadece kartına ne kadar TL yüklediysen onu harcarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,843
Üyeler
170,266
Son üye
selo31
Top Bottom