Papara Kart Alınır mı?

Son olaylar durulana kadar papara kullanmayı bıraktım nays kullanıyorum şuan
hocam nays nasıl oluyor bir dogrulama gerekiyormu parayı atmden falanmı yukluyoruz sadece sanal kart galiba buda ininal papara gibi yükle harca degilmi

ne olayı var hocam ?
payfix ininal daki paralara bloke vs. Geldi denetim altındalar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam nays nasıl oluyor bir dogrulama gerekiyormu parayı atmden falanmı yukluyoruz sadece sanal kart galiba buda ininal papara gibi yükle harca degilmi
Banka kartı gibi kullanıyorsunuz yaş sınırı ve doğrulama var doğrulama yapmazsan limit düşük oluyor

payfix ininal daki paralara bloke vs. Geldi denetim altındalar

Banka kartı gibi kullanıyorsunuz yaş sınırı ve doğrulama var doğrulama yapmazsan limit düşük oluyor
Doğrulama yapmadan harcama yapiliyormu

Limitler onaylı/onaysız hesaba göre değişiyor komisyonu yok

Ben ilk kullanmaya başladığımda yapılıyordu şuan değişti bilmiyorum yaş sınırıda var
En kârlısı hangisi hicam eize göre ona göre bir tercihte bulunim

Sanal alışveriş için kart lazım, ne önerirsiniz?

Dostum eğer yaşın 18'den düşükse Papara'yı tercih edebilirsin ancak ailenin kontrolü altında olmalı kullanabilmen için. Herhangi bir işlem ücreti yok. Yaşın 18'den yüksekse herhangi bir bankanın kartını alabilirsin. İlla bir gelirinin olmasına gerek yok, her banka kart verir. Karta yükleme yaparsın ve yüklediğin miktarda harcarsın. EFT gibi işlemler için ücret ödersin sadece. Banka önerisi olarak İş Bankası, QNB Finansbank, Garanti BBVA, Ziraat tercih edilebilir.

sadece sanal kart

Nays'ın fiziksel kartı da mevcut.

Dostum eğer yaşın 18'den düşükse Papara'yı tercih edebilirsin ancak ailenin kontrolü altında olmalı kullanabilmen için. Herhangi bir işlem ücreti yok. Yaşın 18'den yüksekse herhangi bir bankanın kartını alabilirsin. İlla bir gelirinin olmasına gerek yok, her banka kart verir. Karta yükleme yaparsın ve yüklediğin miktarda harcarsın. EFT gibi işlemler için ücret ödersin sadece. Banka önerisi olarak İş Bankası, QNB Finansbank, Garanti BBVA, Ziraat tercih edilebilir.

Nays'ın fiziksel kartı da mevcut.
18 yaşına girince alıcağım zatende banka kartları gelir istiyormuş onun harici versede 2.000 limitli kart veriyorlarmış en iyisi nays papara veya iyzicoya bakim ben şuan almicam zaten

18 yaşına girince alıcağım zatende banka kartları gelir istiyormuş onun harici versede 2.000 limitli kart veriyorlarmış en iyisi nays papara veya iyzicoya bakim ben şuan almicam zaten
bende papara ve nays var banka kartı çıkartmadım gerekte duymuyorum hocam ikisi yetiyor.

Onlar banka kartı değil kredi kartı. :) Banka kartına istediğin kadar yükleme yapabilirsin. Hesap kartı olarak geçer, hesabında ne kadar tutar varsa onu harcayabilirsin. Kredili kullanım sağlanmaz ve gelir aranmaz. Sadece kartına ne kadar TL yüklediysen onu harcarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,303
Üyeler
185,702
Son üye
reis_gezer
Geri