Neler Yeni

Papara Kart Şok'da Satılıyor mu ?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Mehmet Çarık
Evet paparayı ücretsiz olarak evine getiriyorlar.Ayrıca şokda papara vardı diye hatırlıyorum
Varsa alıcam bugün arkadaşım da var diyor çünkü teşekkürler ve zaten paparayı 5 liraya aldığımızda sanırım içinde 5 TL oluyor eve sipariş edemem 18 yaş altıyım ailemin haberi yok

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Varsa alıcam bugün arkadaşım da var diyor çünkü teşekkürler ve zaten paparayı 5 liraya aldığımızda sanırım içinde 5 TL oluyor eve sipariş edemem 18 yaş altıyım ailemin haberi yok
Ben de 18 yaş altıyım.Bir şey olmaz bence.Zaten kurye getiriyor.Benim kartım basıldı onu bekliyorum

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
eve sipariş edemem 18 yaş altıyım ailemin haberi yok
benimde bize şok baya uzak ama normalde ben ininalcıyım ama şok uzak olduğu için ve yakında satan bir yer olmadığından dolayı paparayı araştırcam bilen varmı?

mesela ininalde para yüklerken ektra ppara yükleme bedeli olaraak 5 tl veriyorsun aylık kullanım ücreti fln veriyorsun paparada durum nasıl?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
benimde bize şok baya uzak ama normalde ben ininalcıyım ama şok uzak olduğu için ve yakında satan bir yer olmadığından dolayı paparayı araştırcam bilen varmı?

mesela ininalde para yüklerken ektra ppara yükleme bedeli olaraak 5 TL veriyorsun aylık kullanım ücreti fln veriyorsun paparada durum nasıl?
Papara da hiç bir şey yok neredeyse.İninalı bu yüzden değiştiriyorum.Kart ücreti yok komisyon yok (Bazı yükleme noktalarında) Aylık ücret yok.Cashback özelliği ile yarı fiyatına netflix spotify alabiliyorsun.Kısaca papara mükemmel

Papara da hiç bir şey yok neredeyse.İninalı bu yüzden değiştiriyorum.Kart ücreti yok komisyon yok (Bazı yükleme noktalarında) Aylık ücret yok.Cashback özelliği ile yarı fiyatına netflix spotify alabiliyorsun.Kısaca papara mükemmel
evet cashback gördüm diğerleride müthiş miş hemen onaylattım cüzdanı ayrıca başka varmı papara ininal gibi kartlar

Top Bottom