Neler Yeni

Papara kartimi kaybettim???

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,753
İsim
Taha yücel
Papara kartımı düşürmüşüm dün akşam dışardaydım kaybettim yani icindede 10 tl vardi 10 tlyi geç kart önemli benim icin papara desteğe yazdım ama gmaillerine yeni dönüş yapmadilar daha sizce şuanki karti iptal edip yeni kart alsam şuan ki kulladiğim hesab üzerine gene olur mu yani bankalardaki gibi karti iptal edip baska numarali felan kart geliyor ya kaybedince felan olur mu bu

Flowy*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ahmet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon Önerileri , Toplama pc , Ekran Kartı voltajı
Papara kartımı düşürmüşüm dün akşam dışardaydım kaybettim yani icindede 10 TL vardi 10 tlyi geç kart önemli benim icin papara desteğe yazdım ama gmaillerine yeni dönüş yapmadilar daha sizce şuanki karti iptal edip yeni kart alsam şuan ki kulladiğim hesab üzerine gene olur mu yani bankalardaki gibi karti iptal edip baska numarali felan kart geliyor ya kaybedince felan olur mu bu
o eski kredi kartını iptal edin yerine yenisi alın bence :)

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,753
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Karti iptal et yeni kart iste paparanin uygulamasından
İptal et yenisini iste destek de aynısını söyler muhtemelen.
Tamam
Tamam yapiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

İptal et yenisini iste destek de aynısını söyler muhtemelen.
Icinde 10 var naip bunu kart yok birinemi yollasam ama sonra destek hani kaybolmustu demesin ama uygulama.üzerinden yapiyom

Squex

80+ Silver
Tamam yapiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Icinde 10 var naip bunu kart yok birinemi yollasam ama sonra destek hani kaybolmustu demesin ama uygulama.üzerinden yapiyom
kartı iptal etsen de para hesabında kalır sorun olmaz
yeni kartı aldığında yine içinde 10 lira olur birine para göndermene gerek yok

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Papara kartımı düşürmüşüm dün akşam dışardaydım kaybettim yani icindede 10 TL vardi 10 tlyi geç kart önemli benim icin papara desteğe yazdım ama gmaillerine yeni dönüş yapmadilar daha sizce şuanki karti iptal edip yeni kart alsam şuan ki kulladiğim hesab üzerine gene olur mu yani bankalardaki gibi karti iptal edip baska numarali felan kart geliyor ya kaybedince felan olur mu bu
Para kartta tutulmaz, kartın bağlı olduğu hesapta tutulur. Uygulama üzerinden kaybolan kartı iptal edin. Yeni kart açın. 10 TL'ye bir şey olmayacak.

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Sanal kart oluşturup içindeki parayı harcayabilirsiniz. Harcamazsanız da hesabınızda kalır bir yere gitmez.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,753
İsim
Taha yücel
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç