kargoŞimdi sıkıntı agt kargodamı yoksa papara mı
kargoŞimdi sıkıntı agt kargodamı yoksa papara mı
Ben mardindeyim mardine geldi eve getirmedi ve benim telefonum sessizde diye aynı saat geri gönderdi merkeze sonra Antalya'ya gitti durup dururken sonra bana geldi ve ben bir parkta oturuyorum oraya gel ve al dedi 3 ay filan oldu onu bekleyene kadar git lite card al işini görürpapara black kart aldım kart basıldı ama kart 2 gündür kuryeye teslim edilmedi olarak gözüküyor papara kart kuryeye hangş günler teslim edilir kuryeye teslim edildiğinde de kaç güne gelir ankarada oturuyorum.
Paparanın agt ile anlaşması 14 gün bu yüzden kuryeler çok geç getiriyor benim 1 ayda geldi kaç kere şikayet etsemde şikayet vara falanda yazdım anca hemen gelmesini beklemepapara black kart aldım kart basıldı ama kart 2 gündür kuryeye teslim edilmedi olarak gözüküyor papara kart kuryeye hangş günler teslim edilir kuryeye teslim edildiğinde de kaç güne gelir ankarada oturuyorum.
yaşadığınız yere göre değişiyor, bana da mesela 3-4 ay içerisinde gelmişti, kesin bir zamanı yok.BİRİ 2 AY DİYO BİRİ 10 GÜN DİYO ANLAMADIM GİTTİ
kanka 2 ay sonra getirdiler şakasız şans işi bu arkadaşlarıma 1 hafta içinde gelmiştipapara black kart aldım kart basıldı ama kart 2 gündür kuryeye teslim edilmedi olarak gözüküyor papara kart kuryeye hangş günler teslim edilir kuryeye teslim edildiğinde de kaç güne gelir ankarada oturuyorum.
1-2 hafta da gelirpapara black kart aldım kart basıldı ama kart 2 gündür kuryeye teslim edilmedi olarak gözüküyor papara kart kuryeye hangş günler teslim edilir kuryeye teslim edildiğinde de kaç güne gelir ankarada oturuyorum.
Kimine 1 haftada geliyor kimine 2 ayda kimine 5 ayda yaşadığın yerede bağlı.papara black kart aldım kart basıldı ama kart 2 gündür kuryeye teslim edilmedi olarak gözüküyor papara kart kuryeye hangş günler teslim edilir kuryeye teslim edildiğinde de kaç güne gelir ankarada oturuyorum.
Papara kargoya 1-2 günde gönderiyor agt kurye keyfi ne zaman isterse o zaman getiriyor.Şimdi sıkıntı agt kargodamı yoksa papara mı