Papara Teslim Süreci

papara black kart aldım kart basıldı ama kart 2 gündür kuryeye teslim edilmedi olarak gözüküyor papara kart kuryeye hangş günler teslim edilir kuryeye teslim edildiğinde de kaç güne gelir ankarada oturuyorum.
Ben mardindeyim mardine geldi eve getirmedi ve benim telefonum sessizde diye aynı saat geri gönderdi merkeze sonra Antalya'ya gitti durup dururken sonra bana geldi ve ben bir parkta oturuyorum oraya gel ve al dedi 3 ay filan oldu onu bekleyene kadar git lite card al işini görür

papara black kart aldım kart basıldı ama kart 2 gündür kuryeye teslim edilmedi olarak gözüküyor papara kart kuryeye hangş günler teslim edilir kuryeye teslim edildiğinde de kaç güne gelir ankarada oturuyorum.
Paparanın agt ile anlaşması 14 gün bu yüzden kuryeler çok geç getiriyor benim 1 ayda geldi kaç kere şikayet etsemde şikayet vara falanda yazdım anca hemen gelmesini bekleme

kanka 2 ay sonra getirdiler şakasız şans işi bu arkadaşlarıma 1 hafta içinde gelmişti

benimki 15 günde geldi samsuna biraz uzun sürer

Kimine 1 haftada geliyor kimine 2 ayda kimine 5 ayda yaşadığın yerede bağlı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi sıkıntı agt kargodamı yoksa papara mı
Papara kargoya 1-2 günde gönderiyor agt kurye keyfi ne zaman isterse o zaman getiriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,198
Üyeler
185,043
Son üye
beratcannn35
Geri