nasıl kullanıcaz kaç para yatırmamız lazımCoinbas
18 yaş üstüysen coinbase uygulamasını indirip kimlik doğrulaması yap, öğren kazan diye bir bölüm var oradaki soruları cevapla.nasıl kullanıcaz kaç para yatırmamız lazım
Türkiye Raporu diye bir uygulama var.para kazandıran tarz uygulama önerir misiniz? her hangi bir tarz olur ve telefonda olursa daha iyi olur. çok değil 5 10 bile olsa yeter
Coinbase'den 300 lira kazandım ben. Verdiği eğitimleri yaptım. Parayı da çektim, o parayla gittim kulaklık aldım. Şu an o kulaklıkla müzik dinlerken yazıyorum bunu.
Ustlara coinbase yaptım yas 19 yas limiti sıkıntı etnez yani herhanfi bir uygulama önerebilirsiniz.18 yaş üstüysen coinbase uygulamasını indirip kimlik doğrulaması yap, öğren kazan diye bir bölüm var oradaki soruları cevapla.
Kimlik vs istiyor mu?Türkiye Raporu diye bir uygulama var.
Anket cevaplıyorsun ve para kazanıyorsun.
En son alt limit 75 TL idi. Ben 100 TL civarı para çektim ve anında haftadan haftaya (Cuma idi sanırım) yatırıyorlar.
Yalnız Anketlerin %90'nı siyasi anketler. Ama iyi para getiriyor. Telefon anketleri 30-100 TL civarı para getiriyor. 15 TL'lik anketler falan var. Her hafta-ay garanti anket geliyor. Tavsiye ederim.
Coinbase de kesin kazanılıyor mu para ne kadar alırım suan yapsam18 yaş üstüysen coinbase uygulamasını indirip kimlik doğrulaması yap, öğren kazan diye bir bölüm var oradaki soruları cevapla.
O zaman Ailemin kimliğini yürütüyorum bismillah.Valla sanmıyorum. Çünkü yeni bir şey değil bu sonuçta bayadır var. Kac kişi gördüm bunu yapan