Mesajı değiştirmedim rapor ettiğiniz için silindi, Growtopia diye bir oyun var. Oyunun Para birimi Diamond Lock ve Türkiye Facebook gruplarında 10-11 tlden satılıyor. Bluestacks kullanarak aynı anda 20hesaptan kasıyorum ben günde 4 Diamond lock ( 40-50tl) falan geliyor. Youtube den nasıl kasıldığına bakabilirsinpeki taktik ne söyle tamam bari mesajı değiştirdin söylleee
Hocam ben bilgisayar toplayip satiyom aylik 1000tl kar ettiğim oluyorvarda gelişmek zor
varda gelişmek zor
Bu arada fazla fazla zamanını ayırırsan günde 80tlye falan çıkabilir kazandığın paraMesajı değiştirmedim rapor ettiğiniz için silindi, Growtopia diye bir oyun var. Oyunun Para birimi Diamond Lock ve Türkiye Facebook gruplarında 10-11 tlden satılıyor. Bluestacks kullanarak aynı anda 20hesaptan kasıyorum ben günde 4 Diamond lock ( 40-50tl) falan geliyor. Youtube den nasıl kasıldığına bakabilirsin
brawl stars velet oyunuyoutube da brawl stars çekip sal.. sal.. vşideo başlıkları koyacaksın BaNa LeOn ÖıKTı gibi prim yapacaksın çoğu kitle velet gelişirsin öyle yaparsan
brawl stars velet oyunu
14 yaşında olduğum halde nefret ediyorum oyundan
Pubg Mobile da yetenekliysen onu dene çok hayranı varpeki hesapta neler yapabilirim?
ne satın alcam?
cs itemleri ile al sat yap ama 600-700 tl gibi sermayen olması lazım bi arkadaş bu konuyla ilgi konu açmıştı bakmanı tavsiye ederim14 yaşındayım.
İnternetten nasıl para kazanırım?
Dışarıda çalışıyorum ama bayrama kadar.Haftalık 200 TL ama işte az para birikiyor.
Photoshop satsam müşteri yok 3 aydır bekliyorum yok.
Blog desen hosting filan pahalı