Para Kazanma

peki taktik ne söyle tamam bari mesajı değiştirdin söylleee
Mesajı değiştirmedim rapor ettiğiniz için silindi, Growtopia diye bir oyun var. Oyunun Para birimi Diamond Lock ve Türkiye Facebook gruplarında 10-11 tlden satılıyor. Bluestacks kullanarak aynı anda 20hesaptan kasıyorum ben günde 4 Diamond lock ( 40-50tl) falan geliyor. Youtube den nasıl kasıldığına bakabilirsin

Olm forum olarak içimiz fakirmiş yemin ederim herkes bir iş imkanı arıyor. Bizi bu hallere düşünen utansın xD

varda gelişmek zor

youtube da brawl stars çekip sal.. sal.. vşideo başlıkları koyacaksın BaNa LeOn ÖıKTı gibi prim yapacaksın çoğu kitle velet gelişirsin öyle yaparsan

Mesajı değiştirmedim rapor ettiğiniz için silindi, Growtopia diye bir oyun var. Oyunun Para birimi Diamond Lock ve Türkiye Facebook gruplarında 10-11 tlden satılıyor. Bluestacks kullanarak aynı anda 20hesaptan kasıyorum ben günde 4 Diamond lock ( 40-50tl) falan geliyor. Youtube den nasıl kasıldığına bakabilirsin
Bu arada fazla fazla zamanını ayırırsan günde 80tlye falan çıkabilir kazandığın para

brawl stars velet oyunu
14 yaşında olduğum halde nefret ediyorum oyundan

bide bana sor ama şuan maalesef youtube kitlesi kanser veletler oyun iyi aslında kitlesi berbat gelişmek için ya PuBg Mobİl yada MrAwL sTaRs

14 yaşındayım.
İnternetten nasıl para kazanırım?
Dışarıda çalışıyorum ama bayrama kadar.Haftalık 200 TL ama işte az para birikiyor.
Photoshop satsam müşteri yok 3 aydır bekliyorum yok.
Blog desen hosting filan pahalı
cs itemleri ile al sat yap ama 600-700 tl gibi sermayen olması lazım bi arkadaş bu konuyla ilgi konu açmıştı bakmanı tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,102
Üyeler
188,525
Son üye
Van6566
Geri