- Konu Sahibi Konu Sahibi
EU4 oynamaya değer ok. Hoi4 de oynamaya değer anladığım kadarıyla. İki oyunu indirim var diye aynı anda almak saçmalık mıdırHocam hoi4 hakkında yardımcı olabilirim 400 üzeri saatim var eu4 de oynadım ama çözemedim
EU4 oynamaya değer ok. Hoi4 de oynamaya değer anladığım kadarıyla. İki oyunu indirim var diye aynı anda almak saçmalık mıdırHocam hoi4 hakkında yardımcı olabilirim 400 üzeri saatim var eu4 de oynadım ama çözemedim
Değildir hocam niye olsun ikisi de çok farklı oyunlar sadece türü aynı ama ikisine de 1000 er saat gömersiniz öğrenirseniz en az bağımlılık yapıyorEU4 oynamaya değer ok. Hoi4 de oynamaya değer anladığım kadarıyla. İki oyunu indirim var diye aynı anda almak saçmalık mıdır
Alınabiliyorsa tüm dlc lerle alınmalı ama öncelikli olarak together for the victory öneririm man the guns ve no step back harici diğerleri alınır almışken mobilization pack alınmalı bence
@NBatuhan
İki oyunda zamanı gelince oynamaya değer diyorsan alıyorum.
@Pitbull'a tekme atan kediValla hocam ben bu türün hastası olsuğum için bana sorarsan ikisini de al derim, ama onemli olan sizin kendinize en uygun karari vermenizdir. İki oyun da 4x grand strategy'de önde gelen oyunlardir, ikisi de bu kategorinin en iyi oyunlarindandir.
Siyaset yönetim de var ancak askeri daha ağır basıyor özellikle büyük savaşa girdiğin zaman siyasi kısım kalmıyor diyebilirim ama hazırlık evresinde siyaset yapabilirsin diplomasi önemli özellikle Mp oynarken siyaset çok önemli oluyor zaten bir süre sonra single sıkar iki oyunda da mutlaka birkaç kişi al yanına@Pitbull'a tekme atan kedi
Şimdi ben siyasete daha önem veririm. Hoi4'te bu yok mu? Askeri ağırlıklı dediğiniz için soruyorum. Yani bu farkı anlatır mısınız?
Benim arkadaşım yok. Yakın zamanda da oynayamam. Pc yasak. İndirim diye alıyorum kütüphanede kalsın.Siyaset yönetim de var ancak askeri daha ağır basıyor özellikle büyük savaşa girdiğin zaman siyasi kısım kalmıyor diyebilirim ama hazırlık evresinde siyaset yapabilirsin diplomasi önemli özellikle Mp oynarken siyaset çok önemli oluyor zaten bir süre sonra single sıkar iki oyunda da mutlaka birkaç kişi al yanına
@Pitbull'a tekme atan kediHocalarım türe ilk defa girmek isteyen ben için 84 lira çok değil mi?
EU4 Aldım 10 dakika sonra kapattım. pek bir şey anlamadım.EU4, HOI4 tür bu oyunlara merak saldım. İlk defa oynayacağım. Aşağıda ismi yazan oyunların nasıl olduğuna dair mümkünse detaylı bir açıklama getirirseniz sevinirim. Mekanik, yapay zeka ve diğer zamazingolar...
*Europa Universalis IV
*Hearts of Iron IV
*Crusader Kings (sürümler hakkında bilgim yok)
*Victoria 3
Lütfen popüler diye şak EU4 işaretlemeyin. Somut bilgiye göre açıklamalar yazın.
Starterla da giriş yapılabilir eğer sevdin baktın ben sovyetleri çok oynuyorum hadi sovyet dlc si alayım dersin parça parça da alınır
Peki bu dlc kullanımı mantığı nasıl?Starterla da giriş yapılabilir eğer sevdin baktın ben sovyetleri çok oynuyorum hadi sovyet dlc si alayım dersin parça parça da alınır