Çözüldü✓ Param guvende ile urun satin alicam ama kanadadan

kanada dan kargolayabilir
Türkiyeden yurt dışına kargolayabilir yurt dışından TR ye yurt içi ile kargoya veremez param güvende de 2 seçenek var ya PTT ya yurt içi ikisi ile de TR ye yollayamaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

olduğu yazıyor, olmasa bile kanadadan farklı akrgoyla gelip gümrükten itibaren yurtiçi getirebilir
Farklı kargo kullanamaz çünkü sana sahibinden kod veriyor adres vermiyor o kod üzerinden kargoya veriyorsun

Türkiyeden yurt dışına kargolayabilir yurt dışından TR ye yurt içi ile kargoya veremez param güvende de 2 seçenek var ya PTT ya yurt içi ikisi ile de TR ye yollayamaz
ona bakarsan çinden farklı kargoyla gümrüğe geliyor gümrükten ptt veya yurtiçiyle falan

Hocam param güvende den aldıktan sonra sana 2 adet seçenek sunuyor mecbur o 2 seçenek ile kargoya vermen lazım yurt dışından o firmalar ile kargoyalamıyorsun.
anladım, yinede sahibindeni arayıp bilgi alsa daha iyi olur

anladım, yinede sahibindeni arayıp bilgi alsa daha iyi olur
Bildiğim kadarıyla sahibinden yurt dışına zaten destek vermiyor öyle olsa yurt dışı numaralar ile vesayre kayıt olabilirdik tabi arayıp bilgi almasında fayda var ama %99 dolandırıcı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatı iyi ama ugrasmicam. Teşekkürler.
Hocam arkadaşla iletişiminizi devam ettirip param güvendeyi açmasını isteyebilir misin atacağı linki merak ettim. Dayısı dediği de internetten her ülkenin numarasını uygun fiyata alabiliyorsun 2. bir WP den sana yazacaktı aldığı numarayla büyük ihtimalle güzel taktik ama yemezler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,186
Üyeler
184,747
Son üye
omerkcn
Geri