Param güvende ile yapılan iade

Adam iade almak zorunda. Sahibindenin koşullarında yazıyor burda alan kişi mağdur olmaz satıcı genel de mağdur olur. Adama kartı göndermesen bile sahibinden bir şey yapamaz senin paranı hertürlü verir o kişiye de hukuksal yönlerle hakkınızı alın der. Senin paran adam iadeyi onaylamasa bile 2 gün sonra yatar sıkıntın olmasın kafanda. Ben çok al sat yapıyorum param güvende ile.

Son düzenleme:
Adam iade almak zorunda. Sahibindenin koşullarında yazıyor burda alan kişi mağdur olmaz satıcı genel de mağdur olur. Adama kartı göndermesen bile sahibinden bir şey yapamaz senin paranı hertürlü verir okişiye de hukuksal yönlerle hakkınızı alın der. Senin paran adam iadeyi onaylamasa bile 2 gün sonra yatar sıkıntın olmasın kafanda. Ben çok al sat yapıyorum param güvende ile.
Sağolun hocam ben de alıcı genelde mağdur olmaz dediler diye güvenerek aldım ama bakalım ne olacak.

Arkadaşlar param güvende ile ekran kartı aldım ve fotolardaki gibi gelmedi arkasında güvenlik bandı yoktu mesela. Ben de iade ettim şu an kargoyla gitti ve dağıtımda. Eğer adam evde yoksa veya gidip kargoyu almazsa nasıl olacak? Bundan sonra bir öneriniz var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.
Sen komisyon öderken sitenin güvencesini satın almış oluyorsun. Satıcı değilde alıcıyı daha çok tutan bir sistem param güvende en fazla komisyonun gidiyor rahat ol 😇

Arkadaşlar param güvende ile ekran kartı aldım ve fotolardaki gibi gelmedi arkasında güvenlik bandı yoktu mesela. Ben de iade ettim şu an kargoyla gitti ve dağıtımda. Eğer adam evde yoksa veya gidip kargoyu almazsa nasıl olacak? Bundan sonra bir öneriniz var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.
başıma geldi bir kere.İşlemci almıştım satıcı işlemciyi kutusuna koymadan yolladı (amd) pinleri de hep kırılmış.Gelince iade oluşturdum yolladım adam gelen kargoyu kabul etmedi.Sonra sahibindeni aradım anlattım.Adama ne dedilerse paşa paşa aldı geri :)

başıma geldi bir kere.İşlemci almıştım satıcı işlemciyi kutusuna koymadan yolladı (amd) pinleri de hep kırılmış.Gelince iade oluşturdum yolladım adam gelen kargoyu kabul etmedi.Sonra sahibindeni aradım anlattım.Adama ne dedilerse paşa paşa aldı geri :)
Almazsa ben de en son öyle yaparım sağolun. İşlem sonuçlansın tecrübelerimi buraya da yazarım belki yardımı olur birine.

Arkadaşlar satıcı kargoyu aldı ve onayladı iade işlemi tamamlandı paramın 1-5 iş günü içinde yatacağını söylediler bankaya bağlı. Benzer olay yaşayan olursa belki faydalanır diye yazdım.

evde yoksa kargo 3gün bekliyor şubede bildiğim kadarıyla almak zorunda sonuçta iade hakkınız yok mu? bu durumda kişi düşünsün malının peşinden kendisi koşsun, siz bunları düşünmeyin.

evde yoksa kargo 3gün bekliyor şubede bildiğim kadarıyla almak zorunda sonuçta iade hakkınız yok mu? bu durumda kişi düşünsün malının peşinden kendisi koşsun, siz bunları düşünmeyin.
Çok şükür aldık hocam parayı. Şimdi akıllanmadan yeni ekran kartı bakmaya devam ediyorum 😄

Çok şükür aldık hocam parayı. Şimdi akıllanmadan yeni ekran kartı bakmaya devam ediyorum 😄
İlk alışverişlerde normal bunları düşünmek. Sonuçta ekran kartı adamın ve siz almaktan vazgeçmişsiniz/istemiyorsunuz akıllı biriyse 1gün bekletmez o kartı korgocuların elinde, mal onun çünkü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,396
Üyeler
190,909
Son üye
Furkanbgs
Geri