Parametre Hatalı Hatası

Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar ben yıllardır bu hata ile uğraşıyorum belki kolay bir çözümü vardır bilmiyorum. Bilgisayarımı her açtığımda çözünürlüğü değişiyor. Ekran kartım eski ATI Radeon HD 4300/4500 Series 512 MB. İnternetten driver indiriyorum kurmaya çalışıyorum hata veriyor. Otomatik olarak tara diyorum yine aynı hata. Aşağıda veriyorum;

Parametre Hatalı.webp

İnternette ekran kartını silip yükleyin deniyor ama silip yükleyemeyeceğimden korkuyorum :D Yardım ederseniz sevinirim.

Windows arama çubuğuna cmd yazın çıkan sonuçlardan cmd’ye sağ tıklayın yönetici olarak çalıştırın. Açılan ekrana sfc/scannow komutunu yazın yazın ve Enter tuşuna basın. Tarama başlar ve sistem dosya doğrulama işleminin tamamlanması beş on beş dakika sürer. yine olmaz ise, temiz bi format at dene belki dosyalarda sıkıntı vardır. :):)Olmazsa kusura bakmayın ve format atmadan önce verilerinizi USB bellek, cd vb şeylere yedekleyin.

Windows arama çubuğuna cmd yazın çıkan sonuçlardan cmd’ye sağ tıklayın yönetici olarak çalıştırın. Açılan ekrana sfc/scannow komutunu yazın yazın ve Enter tuşuna basın. Tarama başlar ve sistem dosya doğrulama işleminin tamamlanması beş on beş dakika sürer. yine olmaz ise, temiz bi format at dene belki dosyalarda sıkıntı vardır. :):)Olmazsa kusura bakmayın ve format atmadan önce verilerinizi USB bellek, cd vb şeylere yedekleyin.
Taramayı başlattım bekliyorum. Ben zaten kaç defa bu problem için Windows 10 ve Windows 7 ye geçtim. Olmazsa sıkıntı yok zaten 1-1.5 ay sonra yeni sistem alacağım :)

Geri