Neler Yeni

Parfüm önerisi arıyorum

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
Merhaba arkadaşlar 3-4 bin gibi bir bütçem var kalıcılığı iyi yayılımı iyi kış ve sonbahar kokusu arıyorum invictus victory elixir benzeri olabilr.Tatlı kokular hoşuma gidiyor vanilya bazlı öneriler olabilir teşekkürler iyi forumlar.

Cesarli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda
Merhaba arkadaşlar 3-4 bin gibi bir bütçem var kalıcılığı iyi yayılımı iyi kış ve sonbahar kokusu arıyorum invictus victory elixir benzeri olabilr.Tatlı kokular hoşuma gidiyor vanilya bazlı öneriler olabilir teşekkürler iyi forumlar.
antique brown iyidir, kalicilik konusu tartisilir guzel parfum kullaniyorum

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,868
İsim
.
JPG Le Male Elixir EDP
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçen biraz daha yukarıda olsaydı bende yedekte tuttuğum le male vardı 200 ml onu sana satardım :D

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
JPG Le Male Elixir EDP
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçen biraz daha yukarıda olsaydı bende yedekte tuttuğum le male vardı 200 ml onu sana satardım :D
hocam yazabilirsiniz özelden önerilerinizi bide satıyorsanız fiyat falan bi düşünebilirim

birhiçim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Mehmet taş
1k civarında öneri yapabilirmisiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kadirışık
212 sexy yada skandala bak boynerde 3k ya düşmüştü 1 ay önce falan

Top Bottom