thesilverton
80+
- Reaksiyon skoru
- 127
Maaşı güzel, yormayan, haftada 2 gün olacak şekilde part time iş tavsiyeleri verirmisiniz? Altını çizeyim iş ilanı falan istemiyorum, iş tavsiyeleri ( LCW, Defacto vs..)
O kadarda değil dostumTürkiye'de yorulmadan çalışmak için millet vekili falan olmak lazım
ne gibi yeteneklerin varMaaşı güzel, yormayan, haftada 2 gün olacak şekilde part time iş tavsiyeleri verirmisiniz? Altını çizeyim iş ilanı falan istemiyorum, iş tavsiyeleri ( LCW, Defacto vs..)
Maalesef o kadarO kadarda değil dostum![]()
Hatta toptancıdan bile alabilirPeçete satabilirsin yada su
Bul bi yerden ucuza su uada peçete sonra zengin bi sempte git orda 1 2 lira fazladan sat işte başka part time ne var tr de
haftada 2 gün yormayan part time vs iş istiyorsun(öyle bir iş olsada bende çalışsam keşke) üstüne yorum yazan arkadaşlara kızıyorsun senin ne istediğini anlayamadım benArkadaşlar peçeteymiş, bakkalmış, yolda su satmakmış saçma sapan şeyler söylemeyin. Hayatında hiç iş tecrübesi olmayan adamlar gelmiş bana iş önerisi yapıyor. Bide şunu söyleyeyim. Yormayan dan kastım arkana yaslanıp para alacak cinsden değil, Bi kasiyer olmak farklı, İnşaatta çalışmak farklı. Lütfen başka yerlerinizden anlamayın konuyu. Teşekkürler.
Okuyup anlamasını öğrenirsen anlarsın dostum.haftada 2 gün yormayan part time vs iş istiyorsun(öyle bir iş olsada bende çalışsam keşke) üstüne yorum yazan arkadaşlara kızıyorsun senin ne istediğini anlayamadım ben
Gece kulüpleri , bar , gazino , disko , kafe vs bu tarz eğlence mekanlarına git sor haftada iki üç gün geleyim çalışmak istiyorum vs de kabul ederse bu tarz mekanlar kabul eder diye düşünüyorum çünkü bir markete gitsen ben haftada iki üç gün çalışacağım dersen almazlar seni çünkü oralara sürekli eleman lazım , bu tarz eğlence mekanları bar vs buralar olabilir ya da lokantalarda komilik , düğün salonlarında komilik vs.Okuyup anlamasını öğrenirsen anlarsın dostum.
Nihayet okuduğunu anlayan birisini görmek beni sevindirdi. Teşekkür ederim önerilerin için.Gece kulüpleri , bar , gazino , disko , kafe vs bu tarz eğlence mekanlarına git sor haftada iki üç gün geleyim çalışmak istiyorum vs de kabul ederse bu tarz mekanlar kabul eder diye düşünüyorum çünkü bir markete gitsen ben haftada iki üç gün çalışacağım dersen almazlar seni çünkü oralara sürekli eleman lazım , bu tarz eğlence mekanları bar vs buralar olabilir ya da lokantalarda komilik , düğün salonlarında komilik vs.