edit: sorun düzeldi gibi 3 kere çekim gözüküyordu ama prozivyonda kaldı sonra iade oldu galiba 150 tl gözüküyor şimdide. O kadar kastı ki site ortalık 56 olduAlıntıyı görüntüle
Çok zor oldu ama verdi bu sefer sonunda
şu an bitti galiba13:59 da aldım parayıda çekti ama siparişlerimde gözükmüyordu. Sonra işlem iptal oldu para geri yattı tesadüfen 14:11 de tekrar denedim bu sefer oldu. haber veren arkadaşa teşekkürler
Alıntıyı görüntüle
13.55 den beri deniyordum ben de, birkaç kez sepette düştü 150'ye ama hiçbirinde ödeme adımına geçmedi hep hata verdi vazgeçip çıkacaktım son denememde oldu13:59 da aldım parayıda çekti ama siparişlerimde gözükmüyordu. Sonra işlem iptal oldu para geri yattı tesadüfen 14:11 de tekrar denedim bu sefer oldu. haber veren arkadaşa teşekkürler
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
valla benden 3 kere çekti 150 tl bu arada 2 sini bekleyip iade isteyeceğim 1 sipariş oluşup 3 ödeme nasıl çekti onuda anlamadım.
alamadımBitti hocam.Zaten siteye güvenmiyordum ama gene de hayal kırıklığı.1 tl bile değmezdi de
güvenilmeyecek ne var ki site iş bankasına ait bu aradaBitti hocam.Zaten siteye güvenmiyordum ama gene de hayal kırıklığı.1 tl bile değmezdi de
Sitenin sağlam kalacağına güvenmiyordum.Kaldı ki her yerde kupon-fırsat reklamı yapıp altına bir ton şart koyuyorlar ki kimse faydalanamasın.Şartları sağlasan bile kuponun kullanılmadığı da oluyor.Sitedeki fiyatlar zaten bindirim-indirim şeklinde.güvenilmeyecek ne var ki site iş bankasına ait bu arada