🔥İndirim Pazarama 500₺ hediye çeki 150₺

bitti gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bitti

1755169971217.webp

Çok zor oldu ama verdi bu sefer sonunda

13:59 da aldım parayıda çekti ama siparişlerimde gözükmüyordu. Sonra işlem iptal oldu para geri yattı tesadüfen 14:11 de tekrar denedim bu sefer oldu. haber veren arkadaşa teşekkürler

1755170075458.webp

Alıntıyı görüntüle
Çok zor oldu ama verdi bu sefer sonunda
edit: sorun düzeldi gibi 3 kere çekim gözüküyordu ama prozivyonda kaldı sonra iade oldu galiba 150 tl gözüküyor şimdide. O kadar kastı ki site ortalık 56 oldu

Bitti hocam.Zaten siteye güvenmiyordum ama gene de hayal kırıklığı.1 tl bile değmezdi de

13:59 da aldım parayıda çekti ama siparişlerimde gözükmüyordu. Sonra işlem iptal oldu para geri yattı tesadüfen 14:11 de tekrar denedim bu sefer oldu. haber veren arkadaşa teşekkürler

Alıntıyı görüntüle

valla benden 3 kere çekti 150 tl bu arada 2 sini bekleyip iade isteyeceğim 1 sipariş oluşup 3 ödeme nasıl çekti onuda anlamadım.
13.55 den beri deniyordum ben de, birkaç kez sepette düştü 150'ye ama hiçbirinde ödeme adımına geçmedi hep hata verdi vazgeçip çıkacaktım son denememde oldu

ben her sene dsmart go alıyorum. Kendi dsmart sitesinde 599 tl galiba pazarama plus alınca dsmart go mega paketi 350 tl ye yıllık plus üyelik aldım dsmart go kullanıyorum bide kargo bedava ara sıra bazı ürünlerde işe yarıyor. Kartta kayıtlı olunca alabildim sanırım. Baştan sıfırdan kart girsem iş uzardı.

güvenilmeyecek ne var ki site iş bankasına ait bu arada
Sitenin sağlam kalacağına güvenmiyordum.Kaldı ki her yerde kupon-fırsat reklamı yapıp altına bir ton şart koyuyorlar ki kimse faydalanamasın.Şartları sağlasan bile kuponun kullanılmadığı da oluyor.Sitedeki fiyatlar zaten bindirim-indirim şeklinde.

site tam saat 2 de inanılmaz yavaşladı alamadım

Geri