neshter
80+ Bronze
alma ihtimalini arttırmaya mı calisiyon 1aderBeyler gidin uyuyun şansa alırsanız hayırlı olsun
alma ihtimalini arttırmaya mı calisiyon 1aderBeyler gidin uyuyun şansa alırsanız hayırlı olsun
aga bu saatte ne dersi kafan nasıl alıyoraynen öyle ders çalışmaya kalkıcam bunları bekliyoz şaka gibiler
dimi(!)rakip eliyor :d
bencedealma ihtimalini arttırmaya mı calisiyon 1ader
sabah dedim yavaga bu saatte ne dersi kafan nasıl alıyor
kaçıncı sınıftındimi(!)
Mesaj otomatik birleştirildi:
bencede
sabah dedim yav
nasıl yani indirimi yakalamak için miÇok uykum geldi. Uykum açılsın diye tek göz açık bf oynayacağım.
mezun 1kaçıncı sınıftın
sen kaçsın brokaçıncı sınıftın
Hayır.nasıl yani indirimi yakalamak için mi
mezun 1
10 11 e geçicem ama 10 a dair hiçbir şey bilmiyorumnasıl yani indirimi yakalamak için mi
mezun 1
sen kaçsın bro
bende öyleydin dkdkd akıllandım nası akıllandım öneri istersen dm atabilirsin knka10 11 e geçicem ama 10 a dair hiçbir şey bilmiyorum
herhaldeSeneye 18 nisan mı dediler acaba
aga pek akıllanmak değilde deprem bölgesinde olduğum için okulum açılmadı 24 Nisan'da açılıcak işte bakalım ne olucak, 2 seneye mezunum 10. sınıfı hangi ara nasıl toplicambende öyleydin dkdkd akıllandım nası akıllandım öneri istersen dm atabilirsin knka
herhalde
yazın rahat toplarsın kankaaga pek akıllanmak değilde deprem bölgesinde olduğum için okulum açılmadı 24 Nisan'da açılıcak işte bakalım ne olucak, 2 seneye mezunum 10. sınıfı hangi ara nasıl toplicam