Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Pazarama'da Mi Band 7 599₺!

oguz13

80+ Bronze
Bunuda aldıktan sonra atmazsın be. Nasıl bir şansızım.

ugrcngny

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Uğur
Çok basit, ürün geldiğinde ürünün üzerindeki seri no ile kutunun üzerindekini karşılaştırın. Aynı değilse sahtedir. Ben Türk Telekomdan aldım orada bile sahteydi. Apple ürünü apple dan alınır
İlk defa Apple ürünü almıyorum. :) Sahte olanları da seri numarasına kadar yapıyorlar. Hepsiburada'nın sattıkları öyleydi yanlış hatırlamıyorsam. Sizin Türk Telekom'dan aldığınız en kalitesiz sahte olan. Onların her yeri ayrı olay.

Hypc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
İbrâhim Halil
pazarama nın deposu mu var? ilk defa alışveriş yapıyorum, nereden kargoya veriliyor bilgisi olan var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Arif Ağgül
Freebuds se kullanan var mı veya T20. Alıp almama arasındayım yorumlar bir iyi bir kötü bende kararsız kalıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Dax Saz
Hoparlörü kaçırdık :(

Atakankrn

80+
İlk defa Apple ürünü almıyorum. :) Sahte olanları da seri numarasına kadar yapıyorlar. Hepsiburada'nın sattıkları öyleydi yanlış hatırlamıyorsam. Sizin Türk Telekom'dan aldığınız en kalitesiz sahte olan. Onların her yeri ayrı olay.
Kopyalasalar bile kutu içindeki karton malzemenin kalitesinden bile anlaşılıyor. Bu ürünün bu fiyata satılması imkansız. Sahte olduğu garantili

BERKE242

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
BERKE YILMAZKAYA
ürün orjinal satıcısı pazaramanın kendisi pazarama iş bankasına ait bir firma ona bakılırsa mi band 7 de o fiyata imkansız zaten ölü fiyata veriyorlar kar amacı yok müşteri kazanmak ilgi çekmek için kampanya

Top Bottom