❌İndirim Bitti! Pazarama'da Mi Band 7 599₺!

ARADIM TALEP OLUŞTURDULAR HERKES (0850 724 7976) ARAYIN TALEP OLUŞTURSUNLAR HATA FARKEDİLİP DÜZELTİLSİN

Yanlış Bilgilendirme
agalar hazı olun bomba haberi veriyorum müşteri hizmetlerinden aradılar 11.00 de başlıyor

LA uyumadın mı oglim sen
kalktım hacıı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

agalar hazı olun bomba haberi veriyorum müşteri hizmetlerinden aradılar 11.00 de başlıyor
ciddi misin laaaa

trollemiyon dimi kanka a

Arkadaşlar arkadaş sizi kandırmak için yapıyor, ciddi söylüyorum şimdi konuştum toplamda 7 ürün var indirimde 6'sı 200er stokla saat 10da açılıyor, Apple güç adaptörü ise 500 stokla yine saat 10.00da açılıyor. Lütfen kandırılmayın burada ki herkes faydalansın inşallah. 11'de diyen arkadaşım belli ki kötü niyetli birisi.

Sepete şimdi eklesek indirim yansır mı indirim saati gelince. Yoksa illa indirim olunca mı sepete indirmemiz lazım.

Arkadaşlar arkadaş sizi kandırmak için yapıyor, ciddi söylüyorum şimdi konuştum toplamda 7 ürün var indirimde 6'sı 200er stokla saat 10da açılıyor, Apple güç adaptörü ise 500 stokla yine saat 10.00da açılıyor. Lütfen kandırılmayın burada ki herkes faydalansın inşallah. 11'de diyen arkadaşım belli ki kötü niyetli birisi.
6 sı hangi ürün.

Sepete şimdi eklesek indirim yansır mı indirim saati gelince. Yoksa illa indirim olunca mı sepete indirmemiz lazım.

6 sı hangi ürün.
Detaylı sormadım 6lı arasında sadece Mi Band 7nin olup olmadığını sordum var dedi. 599₺ ye girecek dedi. Arayarak bilgi alabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,075
Üyeler
192,607
Son üye
yenirocky
Geri