quejy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 405
ara bro bende mesaj attımDEĞİŞİKLİK YOK GECEDEN BERİ AYNI MÜŞTERİ HİZMETLERİ AÇILSIN ARİCAM
ara bro bende mesaj attımDEĞİŞİKLİK YOK GECEDEN BERİ AYNI MÜŞTERİ HİZMETLERİ AÇILSIN ARİCAM
O zaman böyle bir indirim olmayacak hacıARADIM TALEP OLUŞTURDULAR HERKES (0850 724 7976) ARAYIN TALEP OLUŞTURSUNLAR HATA FARKEDİLİP DÜZELTİLSİN
O zaman böyle bir indirim olmayacak hacı
arıyorum bendeARADIM TALEP OLUŞTURDULAR HERKES (0850 724 7976) ARAYIN TALEP OLUŞTURSUNLAR HATA FARKEDİLİP DÜZELTİLSİN
LA uyumadın mı oglim senarıyorum bende
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
arayın
kalktım hacııLA uyumadın mı oglim sen
ciddi misin laaaaagalar hazı olun bomba haberi veriyorum müşteri hizmetlerinden aradılar 11.00 de başlıyor
trollemiyon dimi kanka aagalar hazı olun bomba haberi veriyorum müşteri hizmetlerinden aradılar 11.00 de başlıyor
hızlı olan kazanır beylerrrkuran la aradılar dediler 11 de başlıyor diye
6 sı hangi ürün.Arkadaşlar arkadaş sizi kandırmak için yapıyor, ciddi söylüyorum şimdi konuştum toplamda 7 ürün var indirimde 6'sı 200er stokla saat 10da açılıyor, Apple güç adaptörü ise 500 stokla yine saat 10.00da açılıyor. Lütfen kandırılmayın burada ki herkes faydalansın inşallah. 11'de diyen arkadaşım belli ki kötü niyetli birisi.
Detaylı sormadım 6lı arasında sadece Mi Band 7nin olup olmadığını sordum var dedi. 599₺ ye girecek dedi. Arayarak bilgi alabilirsinizSepete şimdi eklesek indirim yansır mı indirim saati gelince. Yoksa illa indirim olunca mı sepete indirmemiz lazım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
6 sı hangi ürün.