Çözüldü✓ PC 3200 MHz'de açılmıyor

1,37 volt ile denedinizmi ? yada 3000 mhz xmp profili ile sistem açılıyormu

xmp den 3200 e alın sonra ram voltajı manuele alıp 1.37 yapın f10 kaydet çık deyip başlatmaya çalışın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2400 de normal boot edebiliyor sanırım 2400 de sorun yok ama xmp profılı ile sistem kararsız anladıgım kadarı ile
Voltage ayrımı manuel yapamıyorum

extreme memory profıle kısmına girin / memory tımıng mode /profıle DDR voltage auto bunu manuele çevirin sonra manuel olarak ayarlayabılırsınız

xmp profil ayarlarını koruyup extremı profile disabled yapıp voltaj manuel yapılabılır bence

3000 mhz lik xmp profılı ile başlatırkendemı mavı ekran verıyor

xmp nın sundugu ayarları koruyarak xmp yi disabled yapın sonra voltajı manuel secın sonrada dram voltajı artırın bunu yapmanız lazım ama yapamadınız

xmp nın sundugu ayarları koruyarak xmp yi disabled yapın sonra voltajı manuel secın sonrada dram voltajı artırın bunu yapmanız lazım ama yapamadınız
Yaptım 3200 mhz disable olarak çalıştırdım ve voltajı 36.37 denedim ama yine olmadı pc açıldı yeniden başlatın test için ve ondan sonra pc açılma ekranında anakartınız ismi çıktı yuvarlak uzun süre döndü ve mavi ekran kurtarma falan filan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

az önce 2400 mhz çalıştırdım pc açıldı yeniden başlattım ve yine mavi ekran hatası aldım

Son düzenleme:
kurtarma ekranı gelmesi devamlı mavı ekran ve hatalı kapanmadan dolayı onarma yapmadan normal baslatma seklinde baslatırsanız muhtemelen 1.37 ile mavı ekran vermeden acılacakdır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,106
Üyeler
188,880
Son üye
maur
Geri