Pc ani kapanmalar acil destek

Reaksiyon skoru
12
MERHABALAR ÖNCELİKLE BU BİLGİSAYAR 1.5 YILDIR BENDE VE KAPANMA SORUNU İLE KARŞILAŞIYORUM BU BİLGİSAYARI GAMİNG GEN TR DEN ALINDI VE GARANTİYEDE GİTMİŞ BİR BİLGİSAYAR BUGÜN GELDİ VE HALEN KAPANMA SORUNU YAŞAMAKTAYIM BİLGİSAYARA FURMARK TESTİ YAPTIKLARINI İDDİA EDİYORLAR AMA BEN KENDİM TEST ETTİĞİMDE BİLGİSAYARIN KAPANDIĞINI GÖRMEKTEYİM NE YAPMAM LAZIM RDR 2 GTA GİBİ OYUNLARI 2K 144 HZ İLE 2 SAAT OYNANDI VE HİÇBİR ARIZA BULUNAMADI DENDİ AMA EVE GELDİĞİMDE AYNI SORUN DEVAMM ETMEKTE NE YAPMALIYIM
SİSTEMİM
XPG A-Data Ram Dımm 16GB Ddr4 RAM
OCCT POWER TESTİ YAPINCA 5.DAKİKASINDA PC ANİDEN KAPANDI HATA VERMEDİ OCCT AMA 2.KEZ YAPTIĞIMDA TESTİN 25.SANİYESİNDE HATA BULDU HATA İSE
BİLGİSAYARI SIFIRLASAMMI

Prizleri kontrol et. Kabloyu çıkar geri tak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üçlü prizdeki kabloları çıkar geri tak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer pc orda çalışıp evde calismiyorsa sorun buyuk ihtimal elektrik sisteminde

OCCT testi yaparken kapandı mı sistem? öbür konu kilitlenmiş. Evet kilitlendiyse cevabın psun rahmetine kavuşmuş.

MERHABALAR ÖNCELİKLE BU BİLGİSAYAR 1.5 YILDIR BENDE VE KAPANMA SORUNU İLE KARŞILAŞIYORUM BU BİLGİSAYARI GAMİNG GEN TR DEN ALINDI VE GARANTİYEDE GİTMİŞ BİR BİLGİSAYAR BUGÜN GELDİ VE HALEN KAPANMA SORUNU YAŞAMAKTAYIM BİLGİSAYARA FURMARK TESTİ YAPTIKLARINI İDDİA EDİYORLAR AMA BEN KENDİM TEST ETTİĞİMDE BİLGİSAYARIN KAPANDIĞINI GÖRMEKTEYİM NE YAPMAM LAZIM RDR 2 GTA GİBİ OYUNLARI 2K 144 HZ İLE 2 SAAT OYNANDI VE HİÇBİR ARIZA BULUNAMADI DENDİ AMA EVE GELDİĞİMDE AYNI SORUN DEVAMM ETMEKTE NE YAPMALIYIM
SİSTEMİM
XPG A-Data Ram Dımm 16GB Ddr4 RAM
OCCT POWER TESTİ YAPINCA 5.DAKİKASINDA PC ANİDEN KAPANDI HATA VERMEDİ OCCT AMA 2.KEZ YAPTIĞIMDA TESTİN 25.SANİYESİNDE HATA BULDU HATA İSE
BİLGİSAYARI SIFIRLASAMMI
Bende aynısını yaşıyordum sorun büyük ihtimalle power kablosunda o kabloyu çok detaylı incele kopuk olabilir içinde dışında vs veya PSU nun içindeki o 3 tane demire bak pas oksit var mı elinde sağlam başka bir power kablosu varsa onu dene

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,459
Üyeler
184,628
Son üye
EbubekirTaşdemir
Geri