Pc bir anda kasmaya başladı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

sipage

80+
Reaksiyon skoru
0
merhaba arkadaşlar dün en son fifa 24 oynuyodum hic bi sıkıntı yok kasma donma vs gece 2-3 gibi kapadım bugün 17.00 da ilk kez açtım ve pcde inanılmaz bi kasma var fifa 24 vs baya kasmaya başladı güncelleme v.s yaptım ama garip bi şekilde masaüstü bile kasıyor sorun neyle alakalı olabilir nedir yardımcı olabilir misiniz.
EKRAN KARTI: RX 6700XT
İŞLEMCİ : 12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12400F 2.50 GHz
RAM : 32 GB
SSD : 512 GB
Windows 11

Hocam bende de bir ara böyle bir sorun olmuştu Windows'u yeniden yükleyince düzelmişti. Veya en son bir şey kurduysanız geri kaldırın en son kurduğunuz şeyi bu da bir çözüm.

Hocam bende de bir ara böyle bir sorun olmuştu Windows'u yeniden yükleyince düzelmişti. Veya en son bir şey kurduysanız geri kaldırın en son kurduğunuz şeyi bu da bir çözüm.
şimdi 2 gün önceye alıyorum pcyi düzelmezse sıfırlıcam direkt durduk yerde olması inanılmaz garip

şimdi 2 gün önceye alıyorum pcyi düzelmezse sıfırlıcam direkt durduk yerde olması inanılmaz garip
Olabilir hocam alın belki düzelebilir. Sistem geri yükleme kendisi sağlam olduğu sürece çok bilgisayarı kurtardı.

düzelmedi hocam sıfırlıyorum direkt
Tamam hocam ama sıfırlamak yerine Windows'u yeniden kurmayı deneseydiniz en azından verilerden olmayıp sıfırlardınız.

Tamam hocam ama sıfırlamak yerine Windows'u yeniden kurmayı deneseydiniz en azından verilerden olmayıp sıfırlardınız.
yok hocam düzelme olmadı, dün gece pcyi kapatıp fişini çekmiştim bundan sonra oldu alakası olabılır mı ?

yok hocam düzelme olmadı, dün gece pcyi kapatıp fişini çekmiştim bundan sonra oldu alakası olabılır mı ?
Format attığınız halde hala sıkıntılı ise içerisindeki parçalardan birisi bozulmuş olabilir bir bilgisayarcıya götürün derim.

hdmi kablosunu tak çıkart dostum bende de bazen oluyordu hala daha oluyor monitörüm biraz nazlanıyor artık senin de başına böyle bir şey gelmiş olabilir

Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
ekran kartı driverından dolayı ben öyle çözdüm

ctrl + alt + del yapıp görev yöneticisinin işlemler ve performans sekmesinin ekran görüntüsünü atabilir misin?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,226
Üyeler
186,857
Son üye
mevlutynl
Geri