Bu ayar açılışı hızlandırıyor mu?Alıntıyı görüntüle işaretlediğim şeyi etkin hale getir birde öyle dene.
Bu ayar açılışı hızlandırıyor mu?Alıntıyı görüntüle işaretlediğim şeyi etkin hale getir birde öyle dene.
knk inan bu bende de oldu demek bundan mı oluyormuş vay beVanguard yüzünden bilgisayarın geç açıldığınnı duymuştum ve bende de var bilgisayarım biraz geç açılıyor ilk geldiğine göre
Galiba vanguard yüzünden oluyor diye biliyorum.knk inan bu bende de oldu demek bundan mı oluyormuş vay be
ben PC 10 saniyede açıllırke valorant da 10 sn de açılırdı imdi 20 saniye felan oldu ikisi de
evetBu ayar açılışı hızlandırıyor mu?
Ben de yapayım o zaman
bilemiyorum onu hocam. İstersen bir konu açBen de yapayım o zaman
Yeni konu açmak istemediğim için yazıyorum bende de buzzer çok geç ötüyor ama buzzer öttükten 6-7 saniye sonra açılıyor PC bunun sebebi hakkında bir fikrin var mı? (tuşa bastıktan 10-15 saniye sonra ötüyor buzzer)
2 side var aslında ve yerleride baya boşSsd mi var HDD mi HDD ise normal.
Windows orijinal falan onunla bir alakası olacağını sanmıyorum SSD yoksa normalramlarde ve PC de herangi bi sorun olmamasına rağmen eskisinden daha geç açılıyor anlamadım bazen windowsu güncelliyor , aklımda ki tek sorun 1 kaç kez kaçak oyun indirmiştim bide windows bedava sürümünü kullanıyorum emin değilim sorunun ne olduğuna PC yi açınca hiç bişeyi kalmıyor .
Kanka o profil foto nebilemiyorum onu hocam. İstersen bir konu aç
gerçekten bilmiyorum zaten anlamamda açıksa kapatayımmıfast boot açık mı bios tan açılıyor
çko mu sevdin laWindows orijinal falan onunla bir alakası olacağını sanmıyorum SSD yoksa normal
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kanka o profil foto ne![]()
pc açılmış mi diye bakıyorsun hdd az saabret birazdan gel diye tekrar içeri gönderiyo3 4 saniye için değmez nasıl olsa 4 5 dakikada açılıyor.![]()